- 9,333
- 4,056
- 113
Kesene bereket olsun dostumelinize sağlık 5 dosta dm atarım
Kesene bereket olsun dostumelinize sağlık 5 dosta dm atarım
Hayırlı olsun dostumelinize sağlık 5 dosta dm atarım
Aliskanlik icin bir birakman gerek sosyallesmen gerek birakmadan zaten aliskanligin herhangi bir sosyallesmen olmuyor bence al tuşlu telefonunu maaşta varsa topla alirsin arabani tmm missÇok yok da borç ama alışkanlık ve toplu para lazım
Tam 50 miss tebrikler
Doğru diyon en son onu yapacağım öyle görünüyorAliskanlik icin bir birakman gerek sosyallesmen gerek birakmadan zaten aliskanligin herhangi bir sosyallesmen olmuyor bence al tuşlu telefonunu maaşta varsa topla alirsin arabani tmm miss
ne arabası alıcan aparkat dostDoğru diyon en son onu yapacağım öyle görünüyor
Benim borc olmasa ya da işim düzene girse ilk yapacagim şey daha once 2 3 yil biraktigim oldu o irade var yani aslinda bakalim hayirlisi artikDoğru diyon en son onu yapacağım öyle görünüyor
Ben niye görmedim dost seni 🤣🤣@KUMARBAZ1982 Şükür reisim kazancın daim olsun full takiptim sendeyiz
Sadece söylenti yani bir model ya şu an için bir planlama yok. İleriki süreç içinne arabası alıcan aparkat dost
Kaç k totel ihtiyacın borç içinBenim borc olmasa ya da işim düzene girse ilk yapacagim şey daha once 2 3 yil biraktigim oldu o irade var yani aslinda bakalim hayirlisi artik
Cok degil aslinda cok daginik birde ama 300k her türlü temizlerKaç k totel ihtiyacın borç için
300 k oderız 500 k bıze borclanırsınCok degil aslinda cok daginik birde ama 300k her türlü temizler
Ee sonra300 k oderız 500 k bıze borclanırsın
50 bin çektiÇevrim biter de 35 kalırmı bilmem dostum bol şans. Bende o şekilde bişeyler yapmştım kasa 20 25 arası kalmıştı