- 1,882
- 1,542
- 113
Sadece takip edenlerin yorumlarını takip ediyorum seviyorum sizleri iyiki varsınız
John Snow dost ne zaman gelecek bu kar kış winter. Bere, eldiven, içlik alacam ona göre.güzel bi baremden son çeyrek alınabilir
Maç uzar dedim..yani üst barem ddD@aSiRuH06 bu adam ne derse tersine oynayin zengin olursunuz isa bey sen mac verirmisin arkadaşa 🥴 🤣
bu seferde olacağı tutar hiç karışmasın çıplak ihtiyar@aSiRuH06 bu adam ne derse tersine oynayin zengin olursunuz isa bey sen mac verirmisin arkadaşa 🥴 🤣
ozaman alt alinirMaç uzar dedim..yani üst barem ddD
ben yazdan alıyorum uygun oluyorJohn Snow dost ne zaman gelecek bu kar kış winter. Bere, eldiven, içlik alacam ona göre.
Yine hızlı başladılar başkan bakacan mi bunlara ?Arap maçı var deli gibi sayı olmuş ilk yari ?
sürekli güncelleme var galiba ondanbu aralar kuponlar neden geç sonuclanıyor bazen kupon görünmüyor
Betco güncelleme dalgasına kupon gözükmediği zamanlar oluyorbu aralar kuponlar neden geç sonuclanıyor bazen kupon görünmüyor
Altyapı sorun olabilirbu aralar kuponlar neden geç sonuclanıyor bazen kupon görünmüyor
Sictik ozaman,,güncelleme diyecekler o vakitbu aralar kuponlar neden geç sonuclanıyor bazen kupon görünmüyor
Betcolar sıkıntı 🤔bu aralar kuponlar neden geç sonuclanıyor bazen kupon görünmüyor
John Snow yüce kralın oğlu ticaretin piri olmuş. Saygılarben yazdan alıyorum uygun oluyor
Yedi krallığın lordu olmak kolay değilJohn Snow yüce kralın oğlu ticaretin piri olmuş. Saygılar
Sayfa berekettir dost. Şansımız da sayfamız da çok olsun.1 adım 10 sayfa nasıl olmuş