- 6,122
- 10,224
- 113
evetilk oyun sugar rushta super freespin satinmi aldin reis ?
Normal freespinemi girdi de geldi heryer 2 xle basladi ya Onu merak ediyorum
evetilk oyun sugar rushta super freespin satinmi aldin reis ?
Normal freespinemi girdi de geldi heryer 2 xle basladi ya Onu merak ediyorum
Ben betcoya sktryorum reco ama bonus harici yemin ettim yatırmamaya 600 binlik oynadık be kardeşim 600 bin çevrime bir tane 5 bin tl var başka 3 bin bile yok tamamen dolandırmak bu ama illaki bir yöntemle patlatıcam bu düzeniHabgı saglayıcı onerıyon
Sonuç
Yontemı bulursan banada de enısteBen betcoya sktryorum reco ama bonus harici yemin ettim yatırmamaya 600 binlik oynadık be kardeşim 600 bin çevrime bir tane 5 bin tl var başka 3 bin bile yok tamamen dolandırmak bu ama illaki bir yöntemle patlatıcam bu düzeni
Patlat enişte arkandayizBen betcoya sktryorum reco ama bonus harici yemin ettim yatırmamaya 600 binlik oynadık be kardeşim 600 bin çevrime bir tane 5 bin tl var başka 3 bin bile yok tamamen dolandırmak bu ama illaki bir yöntemle patlatıcam bu düzeni
Aynen oyle yav betco tam hirsizİşte pragmatic te oluyor bu pragmatic anlaşmalı tamamen Ermenilerle betco dan slot oynanmaz abi pragmatic hiç oynanmaz çünkü mantıken de hiçbir şey olmadığını bile düşünsen Ermenilerin elinde yani Ermeni ne kadar sevebilir bizi betco dediğin başka hangi ülkede oynanıyor tamamen burayı dolandırmak için kurulmuş bir tezgah baksana onlarca site var betco da
Vurgun de45 betten girdik zorla 700 turda bakalım
Max win olsun sonu45 betten girdik zorla 700 turda bakalım
Haydi bol sans o zaman45 betten girdik zorla 700 turda bakalım
Hadi bol sans45 betten girdik zorla 700 turda bakalım
Haydi bi 30k45 betten girdik zorla 700 turda bakalım
Kötü olmuşnamussuz hiç vermedi be 1k verdi gitti🤕
En az 4-5k ödese orta derece 8-10 bizim istedimiz 30k üstüHadi bol sans
Hadi güzel bı ödeme alırsın ins45 betten girdik zorla 700 turda bakalım