Bu sektörde cubiterden başka kazanan yok slottaCubiyi sadece Max win keser, aşağısına tenezzül etmiyor enişte
Bu sektörde cubiterden başka kazanan yok slottaCubiyi sadece Max win keser, aşağısına tenezzül etmiyor enişte
Aynen o sarışın sevioDüzünü diyordur o dost baska bisey oynamiyor zaten
soyle reis direk girelimBiz bu arkadaşa ne önersek iplemiyo bile neyse
Prensesin Herturlusune Domaldık Suatım Ne oo yanımdaymıssın gibi konusuyon 2 saat kısıtlandınDüzünü diyordur o dost baska bisey oynamiyor zaten
Dost novasky nin dedini dene sen ben öneririm tekrar bolşanssoyle reis direk girelim
Prenses diyorsun neresi prenses prensesin eli bol olur bu mahalle çingenesi gibi 2x atıoPrensesin Herturlusune Domaldık Suatım Ne oo yanımdaymıssın gibi konusuyon 2 saat kısıtlandın
Max almak çok önemli tabiki de asıl önemlisi ondan sonra nasıl devam edeceginBu sektörde cubiterden başka kazanan yok slotta
En cok domaldigin diye yorumladik dostPrensesin Herturlusune Domaldık Suatım Ne oo yanımdaymıssın gibi konusuyon 2 saat kısıtlandın
tabikide benımkını oynucak nezamandan berı normal kullanıcı vip onune gecıyor JoeDost novasky nin dedini dene sen ben öneririm tekrar bolşans
1000 co domaldım oyle boyle degıl suatımEn cok domaldigin diye yorumladik dost
Yoo kazaniyoz gecen dededen aldik 110x i eniste miss gibi kârBu sektörde cubiterden başka kazanan yok slotta
Al işte ben bişe vermicek senin önerdin ondan önden yol verdim ilk önce ericek kasa noluyor diycek ben bi önericem kasa diycek noluyo ya uçuyormuyum felan izletabikide benımkını oynucak nezamandan berı Vip ler normalllerın onune gecıyor Joe
Tümbet bonusta mısın yine sen abiMax almak çok önemli tabiki de asıl önemlisi ondan sonra nasıl devam edecegin
1000 lerde domalacaksan sweeette domal sugarda domal bari verirse hayvan gibi veriyor onlar prenses dede de 1000x gormek cok zor onlarda daha kolay1000 co domaldım oyle boyle degıl suatım
200 tur 24 bettentabikide benımkını oynucak nezamandan berı normal kullanıcı vip onune gecıyor Joe
16 bete max atarsa senın onerıne ihtiyac kalmaz Vip odaya gecerız zatenAl işte ben bişe vermicek senin önerdin ondan önden yol verdim ilk önce ericek kasa noluyor diycek ben bi önericem kasa diycek noluyo ya uçuyormuyum felan izle
107x 109x 20x 23x 30x 8x 90x ödemeler böyle gidiyor anasını sktmın capulcu betcolarındaYoo kazaniyoz gecen dededen aldik 110x i eniste miss gibi kâr
Asla kabul edemem Sadece prenses 1000 de domalırım1000 lerde domalacaksan sweeette domal sugarda domal bari verirse hayvan gibi veriyor onlar prenses dede de 1000x gormek cok zor onlarda daha kolay
He ya vallaha guncellemden sonra 5 kat daha kötü tümbet falan denemek makul hem iyi bonus var hem zorlayinca verir illaki107x 109x 20x 23x 30x 8x 90x ödemeler böyle gidiyor anasını sktmın capulcu betcolarında