- 17,145
- 12,039
- 113
Ya kaybı gecdim dayı o piskolojiyi nasılsın gecirdin biz 2 3 k kaybediyoruz hayatta kusuyoruz aw vallaha Allah yardımcın olsun ya lanet gelsin su kumara
Ya kaybı gecdim dayı o piskolojiyi nasılsın gecirdin biz 2 3 k kaybediyoruz hayatta kusuyoruz aw vallaha Allah yardımcın olsun ya lanet gelsin su kumara
Bol şanslar kralmerhaba reisler kasa 5+5k bonus aldık 20k ya ulaşmamız lazım çekim için başarırsak 5 dosta dm atarız bol şansımız ola
Neler yaşadık neler gördük. En tepeden en dibe düştük...Bana göre en iyisi dost
temmuzda 300 küsür vurup 590 çekmiştik şimdi donumuz var sadece asdsad
Donsuzlugu her gün goruyoz zaten ddDKankam be keşke bende görseydim de bende böyle deseydim
1 gole 750k gitmişti napoliden. buda son kupondu zaten 1,5 ay olmuş batalıYa kaybı gecdim dayı o piskolojiyi nasılsın gecirdin biz 2 3 k kaybediyoruz hayatta kusuyoruz aw vallaha Allah yardımcın olsun ya lanet gelsin su kumara
Yasom giden cebimizden gitti hamd olsun karakterimiz sağlam hamd olsnNeler yaşadık neler gördük. En tepeden en dibe düştük...
Bi ara vadeliye attım felan demiştin dayı ne güzel işde kafa hep orda oluyor durtuyor anlıyorum seni tersoluk ayrı sıkıntı cok para ayrı sıkıntı şu kumarda1 gole 750k gitmişti napoliden. buda son kupondu zaten 1,5 ay olmuş batalı
Hayatımda ilk defa açtım. vade dolmasına 6 gün kala bozdum onu bile tamamlayamadıkBi ara vadeliye attım felan demiştin dayı ne güzel işde kafa hep orda oluyor durtuyor anlıyorum seni tersoluk ayrı sıkıntı cok para ayrı sıkıntı şu kumarda
Para hazımsız karı gibidir. Kaldırır kaldırır kaldırır tam hazza gelmişken indiriverir agacimBi ara vadeliye attım felan demiştin dayı ne güzel işde kafa hep orda oluyor durtuyor anlıyorum seni tersoluk ayrı sıkıntı cok para ayrı sıkıntı şu kumarda
Yerin 70 kat dibine de gömsen o parayı illa çıkarır oynarsın. Kumarcı adam böyledir. Beni de biliyorsun zaten maykomBi ara vadeliye attım felan demiştin dayı ne güzel işde kafa hep orda oluyor durtuyor anlıyorum seni tersoluk ayrı sıkıntı cok para ayrı sıkıntı şu kumarda
Kanka ne kadardı?Hayatımda ilk defa açtım. vade dolmasına 6 gün kala bozdum onu bile tamamlayamadık
Bilmezmiym abim benim ya araba gitti üzerine nakit gitti yetmedi piskolojısı vallahaa ben kaldıramam diye tahmin ediyorum ama genede büyük konuşmamak lazım can yasomYerin 70 kat dibine de gömsen o parayı illa çıkarır oynarsın. Kumarcı adam böyledir. Beni de biliyorsun zaten maykom
Neyse ak çok düşünme kafayı yersn valllaHayatımda ilk defa açtım. vade dolmasına 6 gün kala bozdum onu bile tamamlayamadık
allhtan kredı cıkmıyor bana maaşı yemek tek derdımızBilmezmiym abim benim ya araba gitti üzerine nakit gitti yetmedi piskolojısı vallahaa ben kaldıramam diye tahmin ediyorum ama genede büyük konuşmamak lazım can yasom
Ya suvatım bitiyorum sana ya vallahi Allah daim etsin seni agacımNeyse ak çok düşünme kafayı yersn vallla
430 dost. 17 faizi vardı.Kanka ne kadardı?