Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 // Slot Rolling Kasa 10k Hedef Çevrim 150K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,700
14,873
113
Aga sevmişim başarısını ya fenerden yattık tek maç gelmiyor 3 maç gelmiyor 5 maç gelmiyor tekten gidiyor fslan akli dengemi yitirdim bi insan bi ayds +42 binden, fatura parasını basacak duruma düşer mi düşermiş demek ki ölmüşüz
Kendi takımımıza güvenmeyip üst alırsak olcağı o O ismail Kartalın kuracağı kadroyu oyunu s..m
Al bu da benden olsun kardeşim 20230904_014921.jpg

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,700
14,873
113
Kardeş yanlış anlamayın da. Futbol üç puan için oynanır üç gol atmak için değil
Ne alaka kardeş Ankara kötü takım değil becerikli olsa biraz gol yerdik çok rahat yemesini geç Dzekonun sadece net 3 Bir de Tadic net 4 gol pozisyonu gitti 1 metreden yarim metreden maçı izlediysen 90 dakika şu maçın üst olmaması mucizeydi

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,310
43,845
113
Adana Demir 2.5 üst yazıp Maç izlicem diye silip Feneri aldık bize ders oldu
Abi bu kadar tesadüf olamaz ben de ilk adana maçı adana 2 atar koyup silip fener en az 3 atae bu sene fena kadroda fena diyip aldım gtmüzde patladı

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,310
43,845
113
Ne alaka kardeş Ankara kötü takım değil becerikli olsa biraz gol yerdik çok rahat yemesini geç Dzekonun sadece net 3 Bir de Tadic net 4 gol pozisyonu gitti 1 metreden yarim metreden maçı izlediysen 90 dakika şu maçın üst olmaması mucizeydi
En garanti gördüğüm maçtı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,700
14,873
113
Kendi takımın o kadar guveniyon niye galibiyetini oynamıyor yanlış yapmissin futbolda genelde biri gol attimi üstüne yatar 10 arsada 3 puan 1 atsada 3 puan
Son 2 maçtır beğenmedim Feneri Ankara deplasmanı zordur geçen sene çok takım takıldı birde takım yorgun Beraberlik ihtimali de vardı gol yeriz diye düşündüm ama bi yandan da Fenerin kcirdiklarina bakıyorum 4 5 olcak maçtı

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,142
30,406
113
Kazananlara tebrikler kaybedenlere geçmiş olsun iyi geceelr

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,700
14,873
113
Az kaldı dönücem eski zamanlarıma ax kaldı bu sıralar sıkıntıdan sinirden üzüntüden bitiyorum ama düzelecek
Ya kadro kuramıyor sağ Mert Müldür Önünde Osayi Sol açığa Joshua king orta Fred ve Ismail onun önünde Tadic oynasa takım daha iyi olcak Sol taraf Ferdi Joshua olur zaten Ferdi dönünce elinde mis kadro var oynatamiyor takımı Körü körüne gidiyor takım hiç beğenmiyorum son maçlarını Fenerin

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,310
43,845
113
Ya kadro kuramıyor sağ Mert Müldür Önünde Osayi Sol açığa Joshua king orta Fred ve Ismail onun önünde Tadic oynasa takım daha iyi olcak Sol taraf Ferdi Joshua olur zaten Ferdi dönünce elinde mis kadro var oynatamiyor takımı Körü körüne gidiyor takım hiç beğenmiyorum son maçlarını Fenerin
Fenerde kadro dizilimi değil de ben bi lider oyuncu ve sertlik eksikliği görüyorum vura kıra alalım kafası yok nasıl olsa atarız kafasındalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...