- 12,020
- 9,717
- 113
👏👏👏Bana bir kumarbaz göster, ben de sana bir ezik göstereyim. - Mario Puzo
...
👏👏👏Bana bir kumarbaz göster, ben de sana bir ezik göstereyim. - Mario Puzo
...
O kadar az ise bence hemen uzaklaş buradan bulaşma.hic 😀100-200₺
Ben asla başladığım bi işi yarım bıO kadar az ise bence hemen uzaklaş buradan bulaşma.hic 😀
Bulmuşsun yolunu 👏👏🎯Buna inanmazsınız ama zaten öğrenciyim ayda bonus kovalarım yine yolumu bulurum bulamazsam çevremde biri gelir oyna der komisyon alırım en kötü son kalan 50 mi 100 ümü atarım ne şanstır onuda kaybetmem hep böyle 2 yıldır
niye inanmasınlar kardeşim burdaki çoğu hikaye böyle başlıyo zaten.filmin 2.devresi dramatik zatenBuna inanmazsınız ama zaten öğrenciyim ayda bonus kovalarım yine yolumu bulurum bulamazsam çevremde biri gelir oyna der komisyon alırım en kötü son kalan 50 mi 100 ümü atarım ne şanstır onuda kaybetmem hep böyle 2 yıldır
Oynamadığın gün stresli oluyorsun o zamanKazandığım gün neşeli kaybettiğim gün çekilmez bir adam oluyorum
HahaBen 0 ı görünce direkt isaretledim anket sonuçları şaibeli
Stres diyilde benimki maddi sikintilardan dolayı dostOynamadığın gün stresli oluyorsun o zaman
Ahh ahh demenin bir faydası yok malesef artık. Her karanlığın sonunda bir aydınlık mutlaka olacaktır 🤲Zamanında istanbulun en güzel cafelerinde takılirdim. Öyle bir ortamım olmuştu ki arkadaşlar gelecek yiyecek içecek para almayın derdim yer ayirttirirdim. 100 garsona 100 valeye tip bırakırdım 3 yıl önce maaş 5 K idi. Evden kavga edip geceyi metrobuste sabahladigim oldu Neyseki şimdi kimseye zararım yok varsa oynuyorum yoksa oynayanları izliyorum. Şükretmek önemli. Herkese iyi geceler
İlk defa duyduğum için soruyorum kardeşim plastik enjeksiyon ne demek 🤔Bende düğün salonu şefiydim... şimdi plastik enjeksiyon
Plastiği enjeksliyo yaniİlk defa duyduğum için soruyorum kardeşim plastik enjeksiyon ne demek 🤔
Bilgilendirme.icin teşekkür ederim 🤗Plastiği enjeksliyo yani
Çalıştığım makine sert düz plastik malzemeyi sıktıştırıp alttan şişiriyor. sonra kalıp parçası yukarı çıkıp vakumluyor kalıp parçasının plastiği ortaya çkıyo.
Plastiğe hükmediyon kısaca