Sen öyle sen Ömerim ah benim güzel kalpli kardeşim 🤣Hikaye yazma binaya 🤣 sendeki bu kafayla hangi kız sana yanaşır (bi gün max alıp selfie çekersin hayat kadınıyla anca o)
Konunun da hamina koyduk bu arada
Sen öyle sen Ömerim ah benim güzel kalpli kardeşim 🤣Hikaye yazma binaya 🤣 sendeki bu kafayla hangi kız sana yanaşır (bi gün max alıp selfie çekersin hayat kadınıyla anca o)
Konunun da hamina koyduk bu arada
Var bi planimDost fazla kumar adami bozar dozunda oyna dikkat et . gecmisi sil gelecege odaklan hic birsey gec deil .
Ailemi , 3 senelik ilişkimi , itibarımı , arabamı , sicilimi… gençligimi … üniversite yıllardında iddaa nın asını bilmezdim… 300 tl burs artıyordu hatta …Dostlar yok şu kadar miktar kaybettim yok gençliğim gitti gibi bilindik şeyleri yazmadan
Maddi manevi en büyük kaybınız nedir?
Ben üniversitede hayatımın aşkını bulmuştum. Başlarda kumarı gizlemiştim sonra öğrendi sürekli buluşma için elimdeki sermayeyi kaybettim sonunda beklenen oldu benden ayrıldı. Aradan zaman geçti evlendi ve cocugu ile ilgili hikayeler paylaşıyor Instagramda . Içim paramparça bakıyorum her defasında. Isın ilginç yani benle beraber olmadığı için onun adına da mutluyum
Hayatın her anının ayrı bi güzel olduğunu varsayıyorum dayıcımYıllar varki kaybolan kimse farkında deyil
Bu kumar bizlerde bağımlılık yapmış vazgeçilmez
Hasta olmuşuz farkında deyiliz
Maneviyatınız gitmiş
Daha ne kaybedelim
Dost
Bunların yanında 15inde yatacak maaşımız hiçbir şey dayıcım o sebepten sen onu bize pasla 🤣Yıllar varki kaybolan kimse farkında deyil
Bu kumar bizlerde bağımlılık yapmış vazgeçilmez
Hasta olmuşuz farkında deyiliz
Maneviyatınız gitmiş
Daha ne kaybedelim
Dost
Dayım kumarı bırakmaz kumarı bırakırsa viski sigarayı da bırakması lazımHayatın her anının ayrı bi güzel olduğunu varsayıyorum dayıcım
Neden yarın olmasın birakman icin
Dayi tamam ayın 16 sında birak da Erhan 'ın isi görülsün son kezDayım kumarı bırakmaz kumarı bırakırsa viski sigarayı da bırakması lazım
Ben oyun konusunda rahatım dost belli bir harçlığı var ayda 3k kaybedersem bir ay boş geziyoruz geri para evde hanımda maaş kartımda evde rahatım yani zamanindaniyi bir batmıştım tabi orası ayrıHayatın her anının ayrı bi güzel olduğunu varsayıyorum dayıcım
Neden yarın olmasın birakman icin
Dayımızın maaş günü ajanda da kayıtlı ama 2 Aydır pusudayız gelen giden olmadıDayi tamam ayın 16 sında birak da Erhan 'ın isi görülsün son kez
Sigara viski felan arada kaynastirma
Hanımla anlaşıyorsanız iyi yine dayiBen oyun konusunda rahatım dost belli bir harçlığı var ayda 3k kaybedersem bir ay boş geziyoruz geri para evde hanımda maaş kartımda evde rahatım yani zamanindaniyi bir batmıştım tabi orası ayrı
Dayı bak takipcilerin şikayetçi ona gore bilgin olsunDayımızın maaş günü ajanda da kayıtlı ama 2 Aydır pusudayız gelen giden olmadı
Dayımız bizi terketti
Terim profilde ki kapkara amaNe kaybı arkadaşlar bilmiyorsanız oynamayın ya da bilene danışın. (2. Villamda beyaz Ukrayna leblebisiyle küvette şarap içerken yazıyorum.)
30 yılı devirdik sağolsun var olsun madur hiç bırakmadımHanımla anlaşıyorsanız iyi yine dayi
Herşeyi anladım Ukrayna leblebisi nasıl onu bilmiyorumNe kaybı arkadaşlar bilmiyorsanız oynamayın ya da bilene danışın. (2. Villamda beyaz Ukrayna leblebisiyle küvette şarap içerken yazıyorum.)
Beyaz leblebiler kara sever enişteTerim profilde ki kapkara ama
Enişteye sor o anlatır dostHerşeyi anladım Ukrayna leblebisi nasıl onu bilmiyorum