Geçmiş olsun olacağı varmış kumarla olduğunu dusunmuyorumNe güzel 10 k kazanç vurdum slottan araba kiraladım bi kafa dinleyeyim denize gideyim diye 2024 egea domuz çıktı önüme 80-90 la domuza vurdum allahtan sigorta yapmıştım ama yinede girdi sanırım bişeyler yol 70 lik yolmuş
Arkadaşım aracın beynine bakmıyorlar bu durumlarda kaçla gittiğini söylemezsen sorun olmaz yalnız zaten sigorta vardır o araçta ve sigorta senin hasarını ödemez sen kasko için ödeme yapmışsındır muhtemelen o öderNe güzel 10 k kazanç vurdum slottan araba kiraladım bi kafa dinleyeyim denize gideyim diye 2024 egea domuz çıktı önüme 80-90 la domuza vurdum allahtan sigorta yapmıştım ama yinede girdi sanırım bişeyler yol 70 lik yolmuş
İş senin kafa da bitiyor sen kumardan kazandık haram para başımıza bir iş gelir kesin diye kendini kurarsan başına gelirNe güzel 10 k kazanç vurdum slottan araba kiraladım bi kafa dinleyeyim denize gideyim diye 2024 egea domuz çıktı önüme 80-90 la domuza vurdum allahtan sigorta yapmıştım ama yinede girdi sanırım bişeyler yol 70 lik yolmuş
Haram degil mi eniste kurbanda kesilir mi puahahahaİş senin kafa da bitiyor sen kumardan kazandık haram para başımıza bir iş gelir kesin diye kendini kurarsan başına gelir
Yoksa adamlar sitelerden onursuzca bir ton soygun yapıyolar senın ki haramsa onların ki 1000 kat haram ne yani sen sevgili kulsun Allah cezanı burda verdi onların kini cehennememi sakladı
Kafanda kurma haram maram değil geçmiş olsun
Yok kasko dışında ekstra sigortada yapıyorlar mini hasar sigortası vs ama limiti var örnek 6000 tl ye kadar falan karışlıyor onun yukarısında bir masrafla cepten çıkıyor geri kalan umarım kurumsaldırArkadaşım aracın beynine bakmıyorlar bu durumlarda kaçla gittiğini söylemezsen sorun olmaz yalnız zaten sigorta vardır o araçta ve sigorta senin hasarını ödemez sen kasko için ödeme yapmışsındır muhtemelen o öder
Kumarla alakası yok ya hangi firmadan kiraladın günlüğü ne kadarNe güzel 10 k kazanç vurdum slottan araba kiraladım bi kafa dinleyeyim denize gideyim diye 2024 egea domuz çıktı önüme 80-90 la domuza vurdum allahtan sigorta yapmıştım ama yinede girdi sanırım bişeyler yol 70 lik yolmuş
Danaya bile girilir suvatımHaram degil mi eniste kurbanda kesilir mi puahahaha
Kanka budget egea 2024 500 km vermişti 2300 günlüğü benzin ful al ful getirdi doldurmuştum dolu depoyla yaptım kazayıKumarla alakası yok ya hangi firmadan kiraladın günlüğü ne kadar
Tavsiyem enterprise kullan daha ucuz daha iyi çok önemsemiyorlar ufak tefek şeyleri ama ciddi bir sorun varsa ekstra sigorta yapıyor zaten bir şekilde senin için daha iyi olur mobil uygulamasından Türk telekom Lu hattan kirala günlük çok ucuza geliyor ben genelde en ucuz i20 alıyorum ama ellerinden çoğunlukla olmuyor öyle olunca üst segment veriyorlar egec cross, Corolla , megane , focus heosine bindim i20 yerine bazen benzin eksik eteslim ediyorlar sizde ayarlayamazsanız biraz eksik getirin bir şey olmaz falan diyorlar en sıkıntılı olanı da Avis hiç tavsiye etmem bu arada geçmiş olsun ne maliyet çıkartırlarKanka budget egea 2024 500 km vermişti 2300 günlüğü benzin ful al ful getirdi doldurmuştum dolu depoyla yaptım kazayı
Öldü mü domuz jsjsjOlan domuza oldu aga amk ne suçu vardı kumardan vurdun diye eleman da gitti a.g
Kasko zaten sigorta değil mıArkadaşım aracın beynine bakmıyorlar bu durumlarda kaçla gittiğini söylemezsen sorun olmaz yalnız zaten sigorta vardır o araçta ve sigorta senin hasarını ödemez sen kasko için ödeme yapmışsındır muhtemelen o öder