Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarı Bırakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
Bu akşamdan sonra kumarı bırakıyorum slotlarin da Allah belasını versin oynayacakları topun da lanet olsun 10k para hiç oldu gitti hırs yaptım telefonu satmaya kalktım 500 TL lik satın alima 25 1k satın alima 30 TL ne lanet olsun kazandırdığım paraya

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,427
6,961
113
Bu akşamdan sonra kumarı bırakıyorum slotlarin da Allah belasını versin oynayacakları topun da lanet olsun 10k para hiç oldu gitti hırs yaptım telefonu satmaya kalktım 500 TL lik satın alima 25 1k satın alima 30 TL ne lanet olsun kazandırdığım paraya
valla hıc sorma kardesım allah bınbelalarını versın kumarı bıle sansa bırakmıyolar maçlar desen zaten 1,0da kalıyo suan 25tane maç var 1tane 2,5 olan var gerısı 1,0 0,0bunların allah belasını versın böle gıderse bende sokarım kumarına dıyecem yakında gunu kurtarak dıyoz o bıle artık zor tamam maç satılırda a...kodumun cocukları 1,0 1,0 nedır lan karaktersızler hep sızmı kazanacaksınız oooooooooooooooooooooooooo.çuçukları

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
valla hıc sorma kardesım allah bınbelalarını versın kumarı bıle sansa bırakmıyolar maçlar desen zaten 1,0da kalıyo suan 25tane maç var 1tane 2,5 olan var gerısı 1,0 0,0bunların allah belasını versın böle gıderse bende sokarım kumarına dıyecem yakında gunu kurtarak dıyoz o bıle artık zor tamam maç satılırda a...kodumun cocukları 1,0 1,0 nedır lan karaktersızler hep sızmı kazanacaksınız oooooooooooooooooooooooooo.çuçukları
Daha oynamıyorum tövbe ettim bu gece

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,427
6,961
113
sıteler sız benım paramı yıyemessınız onu söleyım deıl 1,0 00bıtırsenız bıle sızın paranızı yıyecem

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,427
6,961
113
Daha oynamıyorum tövbe ettim bu gece
ıns kardesım hakkında hayırlısı olsun duzenlı ısın varsa hıc arkana bakma burdan para mara alınmaz valla benımde hayaller buyuktu ama verdıklerı oranlarla ve gelen gollerle bu ıs gercekten hayal olmaktan cıktı

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,427
6,961
113
gunu kurtarayım yeter

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
ıns kardesım hakkında hayırlısı olsun duzenlı ısın varsa hıc arkana bakma burdan para mara alınmaz valla benımde hayaller buyuktu ama verdıklerı oranlarla ve gelen gollerle bu ıs gercekten hayal olmaktan cıktı
1k lik satın alımlara 30 TL vermek komedi bu mu şans yani 30 TL se benim şansım öleyim ben valla

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,427
6,961
113
1k lik satın alımlara 30 TL vermek komedi bu mu şans yani 30 TL se benim şansım öleyim ben valla
kardesım slot zaten tam pıslık kakılı param olsun ben slota 1tl vermem ordan gelecek paranın ta mınakoyum:D

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,427
6,961
113
bunlara bu sıra buyuk para atmıycan 100tl çok bıle 1,2bın yap çek ne kurtarırsan yoksa bunlardan hayatta para alınmaz bu maçlara kasa atarsan mılyonların olsa hepsını alırlar

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,134
5,173
113
Ah be dostum oynamayın şu slotu.Sporda en azından neyin ne olduğunu görüyorsun ona göre kazanıyorsun ya da kaybediyorsun.Slotta kaderini sağlayıcının inisiyatifine bırakıyorsun onlar ne isterse o oluyor.Ne gerek var oraya bel bağlamaya

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,792
5,800
113
kumarı değil pragmatic sağlayıcısını ve yerli siteleri bıraksak yeter hepsi bir şekilde ayar veriyor 12 kez üst üste satın alım yaptım bir kez bile aldığımi ödemedi sorun bizim hırsızlarda tadını kaçırıyorlar

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,935
1,381
113
400 TL lik alıma 40 TL verdi sweet Bonanza.

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
12 senedir bu işin içindeyim en az 20 kez tövbe etmişimdir. Eğer patolojik bi bağımlılıksa yani genlerden geliyorsa kurtulma imkanı batana kadar devam etmektedir. gözlemlediğim kadarıyla bu işten kurtulmanın yolu başka bir bağımlılıktır. geçmişinizde online oyun varsa eğer zararı büyütmeden o oyuna yönelin. bi kardeş tavsiyesi. bırakmadan önce ''son bir şarkı'' deyip tekrar atmayın siteye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...