- 11,264
- 10,878
- 113
@Jamiryoo41 payfix no atsana bana sana kax para gondermisimde odememissin bi ayyuka çıksın bulabilirsem çünkü konusmalar whatsap üzerinden olmuş maasim yatacak vs dedin kayboldun gittin ortadan
O kışi ben değilim ve benim olmadığı mı sende söyledin o kişinin bu kişi olduğunu dedin @Jamiry0 ve özür dilemistin iyi hatırla@Jamiryoo41 payfix no atsana bana sana kax para gondermisimde odememissin bi ayyuka çıksın bulabilirsem çünkü konusmalar whatsap üzerinden olmuş maasim yatacak vs dedin kayboldun gittin ortadan
jamıryo kım dost allahını seversen bız bugune kadar kmseyı maas sınemasıyla tokatlayamadık@Jamiryoo41 payfix no atsana bana sana kax para gondermisimde odememissin bi ayyuka çıksın bulabilirsem çünkü konusmalar whatsap üzerinden olmuş maasim yatacak vs dedin kayboldun gittin ortadan
Oynuyacak adam her türlü oynar dost borç felan bahane borcunu kapatsa şansa iyi kazanıp dur biraz daha kazanim der böyleyiz malesefsenın acından bakarsak o zaman kumar oynamıcan dost helal cok ıyı mesaj verıyon topluma no to bet
Yok yok sensin whatsap numarandan bildim sende beni kekledin o ben degilim diyeO kışi ben değilim ve benim olmadığı mı sende söyledin o kişinin bu kişi olduğunu dedin @Jamiry0 ve özür dilemistin iyi hatırla
Ya harbi ne kaypak adamsın özür diledigin yeri de atsanaGerisi whatsapda sen gereksiz olduğun icin silmisim ama diyorsun ya para dilendiler diye senin kadar dilenci yoktur bu kumar aleminde
Ya harbi ne kaypak adamsın özür diledigin yeri de atsana
Ya bı siktir git harbi ağır konuşurum sana şu forumda biri benden borç aldı desin kanitlasin birşey demiyorum Allah said bir kişiden bir TL borç istemedim hep siz benden istediniz vermeyince adamliginizi sattınız karaktersizler siziYok yok sensin whatsap numarandan bildim sende beni kekledin o ben degilim diye
Ulan sikik jamiryo41 kac tane var konuşuyorduk whatsapdan sonradan sen olduguna kesin kanaat getirdim sus senin ne bok oldugunu koca forum biliyor merak etmeYa harbi ne kaypak adamsın özür diledigin yeri de atsana
Taze mi bu☺Şunu izleyin neseniz yerine gelsin bırakın tartışmayı
Bigger Bass Bonanza — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!replay.pragmaticplay.net
Büyük büyük dedem kumarla sahtekarlıkla yalan dolanla bugünkü parayla 300-400 milyonluk vurgun yapmış 100 sene önce.Alavereyle gelen dalavereyle gider hesabı çocukları torunları yiye yiye eritmişler bana da kala kala kumar bağımlılığı kalmış.Neyse ki ev araba batıracak, telefon sattıracak düzeyde değil.Sadece eğlence amaçlı 20 senedir oynarım hiç de kumar yüzünden borca harca batıp ne kendimi ne ailemi hiç üzmedim.O yüzden kumarı da bırakmam çünkü eğlence için oynarım.Şunu da bilirim ki benden öncekilerde de bende de bu bağımlılık musalla taşında bitti bende de musalla da bitecek.Kumar bırakanı da ayrıca tebrik eder alkışlarım....benim babam mekancı, devrimci demokrat bir kültürden geliyor. İhtilalden sonra devrimciler clup kumarhane filan işletmeye başladılarya işte benimkide onlardan. Babası da kumar masasında ölmüş babam 12 yaşlarında filanken. Bizde kumar aile mesleği anlayacağın. Ben hiç bırakıyorum demedim ama babam hiç değilse 3544654 filan bırakmıştır