Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarı Bırakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
@Jamiryoo41 payfix no atsana bana sana kax para gondermisimde odememissin bi ayyuka çıksın bulabilirsem çünkü konusmalar whatsap üzerinden olmuş maasim yatacak vs dedin kayboldun gittin ortadan
O kışi ben değilim ve benim olmadığı mı sende söyledin o kişinin bu kişi olduğunu dedin @Jamiry0 ve özür dilemistin iyi hatırla

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
@Jamiryoo41 payfix no atsana bana sana kax para gondermisimde odememissin bi ayyuka çıksın bulabilirsem çünkü konusmalar whatsap üzerinden olmuş maasim yatacak vs dedin kayboldun gittin ortadan
jamıryo kım dost allahını seversen bız bugune kadar kmseyı maas sınemasıyla tokatlayamadık

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113

Jamiryoo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,431
2,458
113
@Shellac @Daimon mesajlar kontrol edilsin herşey ortaya çıksın kim sucluysa banlansın ben buna razıyım birinden para istemiş miyim bakın mesajlara

West Brom

Üye
Yeni Üye
10
29
13
benim babam mekancı, devrimci demokrat bir kültürden geliyor. İhtilalden sonra devrimciler clup kumarhane filan işletmeye başladılarya işte benimkide onlardan. Babası da kumar masasında ölmüş babam 12 yaşlarında filanken. Bizde kumar aile mesleği anlayacağın. Ben hiç bırakıyorum demedim ama babam hiç değilse 3544654 filan bırakmıştır
Büyük büyük dedem kumarla sahtekarlıkla yalan dolanla bugünkü parayla 300-400 milyonluk vurgun yapmış 100 sene önce.Alavereyle gelen dalavereyle gider hesabı çocukları torunları yiye yiye eritmişler bana da kala kala kumar bağımlılığı kalmış.Neyse ki ev araba batıracak, telefon sattıracak düzeyde değil.Sadece eğlence amaçlı 20 senedir oynarım hiç de kumar yüzünden borca harca batıp ne kendimi ne ailemi hiç üzmedim.O yüzden kumarı da bırakmam çünkü eğlence için oynarım.Şunu da bilirim ki benden öncekilerde de bende de bu bağımlılık musalla taşında bitti bende de musalla da bitecek.Kumar bırakanı da ayrıca tebrik eder alkışlarım....

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,816
17,695
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...