- 2,003
- 918
- 113
Birmingham U21
3.5 üst
3.5 üst
Bu ust ve kocaeli kazanirmiKardeş kuponu kendim yapıyor olsaydım bu maçı üst olarak oynardim bu maç benim bankom olurdu ayrıca Kocaeli macinida mutlaka kuponuma koyardım Kocaeli maçı alırsa lider olma ihtimali var ve depin en önemli oyuncusu da eksik bende o macida ev kazanır.sansin bol olsunEkli dosyayı görüntüle 628296
Ka ka bournemouth a ne diyosun ev kazanirmiBirmingham U21
3.5 üst
Bence dep 05. Üstü o maçKa ka bournemouth a ne diyosun ev kazanirmi
Dep 5 macta 1 gol mu ne atmis burda gider patlar bide macida kazancagi tutarBence dep 05. Üstü o maç
Ona baktim bende oran gayet guzelParma maçında deplasman 1.5 altına 1.50 ve üzeri oranlar veriyor çok iyi değil mi bea
Kendi kuponum olsa aynen bu sekil oynardım bjk macinida koysam onada üst derdim heralde ama 2 maç ideal benim için.bjk maçıyla ilgilide onlarda zirveye oynuyorlar ve iddialı bı takım oldular GS puan kaybetnisken puanları eşitleme şansları var bunu değerlendirmek istiyceklerdir Ajax maçında o şekilde dagilmasalardi bjk yener oynardım ama şuan öyle bişey yapmam o maçı yazacak olsam net üst yazardimBu ust ve kocaeli kazanirmi
saat 13.30 daki güney kore 2. ligindeki iki maçada üst gir dostum. hem oranları iyi hem olma ihtimalini yüksek görüyorum.Arkadaslar bugunun maclarina 2 ayri kupon yapicam ikiser mac kombine sizlerden de dusuncelerinizi bekliyorum soyledigi kupon,mac gelen iki arkadasi gorurum ilk maci ben soylim dusuncem ilkyari kayseri&bjk 1.0 cifte sans
Kazanır bence kralKa ka bournemouth a ne diyosun ev kazanirmi
17.30 da italya'da sassuolo u20 maçı 3.5 üst 2.13 oranı var garantici adamsan 3 üst al 1.70 ama muhtemelen 4 den bile çok gol çıkar.Arkadaslar bugunun maclarina 2 ayri kupon yapicam ikiser mac kombine sizlerden de dusuncelerinizi bekliyorum soyledigi kupon,mac gelen iki arkadasi gorurum ilk maci ben soylim dusuncem ilkyari kayseri&bjk 1.0 cifte sans
Kazanır bence kral
Kendi kuponum olsa aynen bu sekil oynardım bjk macinida koysam onada üst derdim heralde ama 2 maç ideal benim için.bjk maçıyla ilgilide onlarda zirveye oynuyorlar ve iddialı bı takım oldular GS puan kaybetnisken puanları eşitleme şansları var bunu değerlendirmek istiyceklerdir Ajax maçında o şekilde dagilmasalardi bjk yener oynardım ama şuan öyle bişey yapmam o maçı yazacak olsam net üst yazardim
3 ust iyi gozukuyor17.30 da italya'da sassuolo u20 maçı 3.5 üst 2.13 oranı var garantici adamsan 3 üst al 1.70 ama muhtemelen 4 den bile çok gol çıkar.
Ekli dosyayı görüntüle 628312
Bu maçta gollü geçer @karaadam8117.30 da italya'da sassuolo u20 maçı 3.5 üst 2.13 oranı var garantici adamsan 3 üst al 1.70 ama muhtemelen 4 den bile çok gol çıkar.
Ekli dosyayı görüntüle 628312
Bunu ekliycemBu maçta gollü geçer @karaadam81
Benim profil resmi çalmışız agaGünaydın dostum
Bjk kazanip yarayı sarar
Karagümrük İstanbul 2.5 üst günün bankosuArkadaslar bugunun maclarina 2 ayri kupon yapicam ikiser mac kombine sizlerden de dusuncelerinizi bekliyorum soyledigi kupon,mac gelen iki arkadasi gorurum ilk maci ben soylim dusuncem ilkyari kayseri&bjk 1.0 cifte sans
Vallaha senden almadım googleda denk geldi değiştiririz dostumBenim profil resmi çalmışız aga