- 2,015
- 2,082
- 113
Hayırlı olsun
Vol5 geldi takip etne cesaret verdim sana be böyle ol her zaman korkmadan devam 10kya kadar yolu var ben biraz dinlenicem bol şanslar sana
benim dinlenmem lazım sen devam dediğim gibi hedef 10k istersen buda tutarsa 5kyı tek maça indirEkli dosyayı görüntüle 27907 sizi kirmiyorum yine gole girdim sans bizden yana olsun
İns kardesimEv atar
Sen çıldırmışsın abicim yeminle ben bir gole 100 lira basmaya korkuyorumEee nerde kaldi bu gol vol5 dedik o kadar hadi ama bekletme beni gelirse kasa 5182 hadi gelsin o gol
Korkanin cocugu olmaz derler sans bu gelir se guzel guzel yatarim gelmeZsede 3k yi cekerimSen çıldırmışsın abicim yeminle ben bir gole 100 lira basmaya korkuyorum
Maçkolik simülasyonunda gözüm evi 2 görüp duruyor hadi hayırlısıKorkanin cocugu olmaz derler sans bu gelir se guzel guzel yatarim gelmeZsede 3k yi cekerim
Merak ettim ne kadarla başladın ben takip edemedim forumuEger gol gelirse forumda 180 tl yi etkinlik yapip dagiticam
Gece 2 de 500 yatirdim hepsi buMerak ettim ne kadarla başladın ben takip edemedim forumu