- 1,097
- 604
- 113
washington da is smith bu periyot 3 blok yedi inatla pota altına gidiyor
şimdi de top kaybetti
kusura bakma @unclaimed61
şimdi de top kaybetti
bunu yazdım yolladım yayını açtım yine kaybettiwashington da is smith bu periyot 3 blok yedi inatla pota altına gidiyor
şimdi de top kaybetti
Bekliyorumyakındır bu etkinliğin bitmesi
216.5 mucize lazımbunu yazdım yolladım yayını açtım yine kaybetti
Kaç kupon kaldi216.5 mucize lazım
Ödül neydiEtkinlik ve ödül icin cok tesekkurler. Musadenizle ben yatiyorum. İyi sabahlar hepinize.
Egerki verdigim 3 misli kupon tutarsa 10 TL. 10 misli kupon tutarsa 30 TL gibi. Benimki 3 kusur luk kuponduÖdül neydi
Bende yazıyım mi özelden yazmayı çok severim de@Bueno06780 özelden yaz kardeşim
Hiç bsy anlamadımEgerki verdigim 3 misli kupon tutarsa 10 TL. 10 misli kupon tutarsa 30 TL gibi. Benimki 3 kusur luk kupondu
inşallah bi dahaki etkinlikte yazarsın dostBende yazıyım mi özelden yazmayı çok severim de
sayfa 1 de kurallar var kardeşim oku istersenHiç bsy anlamadım
1. Sayfadaki ilk mesajda kurallar yaziyordu. Okumadiniz sanirimHiç bsy anlamadım
Okudum her türlü ev sahibi kaarli şaka şaka1. Sayfadaki ilk mesajda kurallar yaziyordu. Okumadiniz sanirim
Ev sahibi biziz herhalde. 5 paramiz yok. Kendi sansimizi kendimiz yapiyoruz. Benim bugune kadar gordugum en guzel etkinliktiOkudum her türlü ev sahibi kaarli şaka şaka
birazdan yenisine geçeceğiz daha iyi bi şekildeTek maçtan yattık yav 3.5 alt yerine 3.5 üst desem 8 oran geliyodu
Ödülü polusek miEv sahibi biziz herhalde. 5 paramiz yok. Kendi sansimizi kendimiz yapiyoruz. Benim bugune kadar gordugum en guzel etkinlikti