Biliyom bn oyle olacagini bilseydim ilk yari 1 derdim.neyse belki bu mac baskadirHandisiz 1 oynamisti onu limitten dolayi.
Biliyom bn oyle olacagini bilseydim ilk yari 1 derdim.neyse belki bu mac baskadirHandisiz 1 oynamisti onu limitten dolayi.
1 mac haric hic birni bulamadim.gunduzde boyle olduBiliyom bn oyle olacagini bilseydim ilk yari 1 derdim.neyse belki bu mac baskadir
limitten dolayı olanda -1.5 iy görünüyoduBiliyom bn oyle olacagini bilseydim ilk yari 1 derdim.neyse belki bu mac baskadir
Kupon hala acikmilimitten dolayı olanda -1.5 iy görünüyodu
Normal ilk yari yari oynadiysan devam ediyo mac sonu oynadiysan ve su 2.2 benim macsa patladiklimitten dolayı olanda -1.5 iy görünüyodu
hayır dostum ms kuponun devam ediyo görünüyorNormal ilk yari yari oynadiysan devam ediyo mac sonu oynadiysan ve su 2.2 benim macsa patladik
Benimde 4. Kuponumdu buEkli dosyayı görüntüle 64752 OLAMA YAA. BU KUPONU ONAYLAMADI. GELDI BU KUPON.
Garip.du bakalim su 1.0 olan mac bi bitsin anliycazhayır dostum ms kuponun devam ediyo görünüyor
bekle kardeşim bitmedi dahaYine tek mactan lost 222 bareme kadar sayi cikan macta 203 cikmadi
Su 1.1 olan mac bitsin benim kuponu cozucez o zaman lose yada win fark etmez.bekle kardeşim bitmedi daha