- 8,876
- 9,606
- 113
AHDKABDJ 🤣taksiyi dümen tutar gelırız Sabri
AHDKABDJ 🤣taksiyi dümen tutar gelırız Sabri
Ustad texasla aran varmıBen kumarhaneler için söyledim sanalı hiç bilmiyorum
biliyorum ama hiç aram yokUstad texasla aran varmı
Bence olma, demin pragmatic rulette 10dka 25k bıraktım, kurpiyere aşırı sovdum çıktımBu aralar çok sinirliyim kurpiyer mi olsam acaba
😕Bence olma, demin pragmaticde 10dka 25k bıraktım, kurpiyere aşırı sovdum çıktım
Kumarı bırakman için kurpiyer olman lazım 😅Bence olma, demin pragmatic rulette 10dka 25k bıraktım, kurpiyere aşırı sovdum çıktım
Texasla derken Texas holdem mi dost başkan poker oynamaz shellacla blackjackte kaybetmeyi severlerUstad texasla aran varmı
Holdem reis, her pazar mekanda canli oynuyoruz, bj nalet otesiTexasla derken Texas holdem mi dost başkan poker oynamaz shellacla blackjackte kaybetmeyi severler
Anladim reisbiliyorum ama hiç aram yok
Poker güzel oyun canlı oynamak zevkli millet öğle arasında tavuk döner yerken biz lisede yarım tavuk döneri tam et döner yapalım diye holdem atıyorduk o tayfadan donu olan yoktur şuan 20 senede don gömlek dayanmazHoldem reis, her pazar mekanda canli oynuyoruz, bj nalet otesi
Sen sovmussun gene iyi. Gercek kumarhane olsa en iyi tarafiyla ayaklarindan vururlar. Bizi mi kopariyorsun ayaginaBence olma, demin pragmatic rulette 10dka 25k bıraktım, kurpiyere aşırı sovdum çıktım
Reis canli acayip zevkli yok boyle bi zevk 😁Poker güzel oyun canlı oynamak zevkli millet öğle arasında tavuk döner yerken biz lisede yarım tavuk döneri tam et döner yapalım diye holdem atıyorduk o tayfadan donu olan yoktur şuan 20 senede don gömlek dayanmaz
The arkın colonyde kibrista,kurpiyerle tartıştim argoda kullandım ozur dilediler benden 🤣Sen sovmussun gene iyi. Gercek kumarhane olsa en iyi tarafiyla ayaklarindan vururlar. Bizi mi kopariyorsun ayagina
Niye ki. Hile mi yapiyorlardiThe arkın colonyde kibrista,kurpiyerle tartıştim argoda kullandım ozur dilediler benden 🤣
Reis canli acayip zevkli yok boyle bi zevk 😁
Klaspokerdede sık sık oynuyorum ama baya oyuncu azaldı giren yok artık, bizde mekama sardık bu aralar iyi oluyor
Biliyorum bu lavugu 😁- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Hile yapamaz, masada viski döküldü laga luga yaptı bende tersledim tartıştıkNiye ki. Hile mi yapiyorlardi
Top çevirmek bizim işimiz.😀Olabiliyorsan ol dostum 1500 usd maaş verirler en düşük , rulet topu çevirirsin tüm gün