- 2,767
- 1,861
- 113
hangi site?Abartılacak bişey yok kardeşim şansım yaver gitti tabi birazda bilgi lazım yıllardır basketbol oynuyorum futbolla hayatta işim olmaz 2 ihtimalli daha iyi ya yener ya yenilir futbol 3 ihtimalli sakat
hangi site?Abartılacak bişey yok kardeşim şansım yaver gitti tabi birazda bilgi lazım yıllardır basketbol oynuyorum futbolla hayatta işim olmaz 2 ihtimalli daha iyi ya yener ya yenilir futbol 3 ihtimalli sakat
bende norkoArkadaşlar oran az ama tutar bu kupon ben oynadım yüklü grenler için fırsat kuponu oynamak isteyen değerlendirsin bol şans
bende norrkoping'in ilk yarı gol atar bekliyorum inş ilk yarı gol atar maçı alırArkadaşlar oran az ama tutar bu kupon ben oynadım yüklü grenler için fırsat kuponu oynamak isteyen değerlendirsin bol şans
erhancım washingtonun bugun yeneceğini düşünüyorum benŞansen böyle 3 mac yapmaktansa tek mac 2.5 orandan 75.dk gol olur oynasan daha iyiydi bence Şansın bol olsun umarım gelir
O zaman 1 den 2 / 2 den 1 gider o maça🧐erhancım washingtonun bugun yeneceğini düşünüyorum ben
bu gece 3 maçta vurgun var hesapları hazırlayalımO zaman 1 den 2 / 2 den 1 gider o maça🧐
Totemlerı hazırlıyım bendebu gece 3 maçta vurgun var hesapları hazırlayalım
Böyle yorum yaparak mesaj kasmaya devam edersen Ban sebebin olacak dostumuamrim gelmistir
mjaby iyi takım yazdım devamında maça yüklenme olduğunu söyledim futbol alanı olmayan adam şikeyi çözmüş garipSite hiltonbet kardeşim sağlam 10 numara sitedir futbol ya hiç alanım değil öyle şike dönüyorki değişik bşy bi daha bulaşmam zaten baskete devam biride mjaby iyi takım yazmış neresi iyi kardeşim ya resmen el atmışlar maça normalde 5 0 bitmesi gereken maç mal esfborg bile onlara mjabynn sahasında 5 attı az maç olduğu için patlatıyorlar
Geçmiş olsun dostumArkadaşlar oran az ama tutar bu kupon ben oynadım yüklü grenler için fırsat kuponu oynamak isteyen değerlendirsin bol şans