Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti kurti3434 / Oran Az Ama Tutma İhtimali %99 Değerlendirin

Kupon Miktarı
469
Kupon Oranı
2.57

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
852
281
63

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
mjabi iyi takımdır evede ciddi bi yüklenme söz konusu umarım şansın yaver gider bol şans dostum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,126
76,990
113
Şansen böyle 3 mac yapmaktansa tek mac 2.5 orandan 75.dk gol olur oynasan daha iyiydi bence :) Şansın bol olsun umarım gelir

kurti3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
134
58
28
Site hiltonbet kardeşim sağlam 10 numara sitedir futbol ya hiç alanım değil öyle şike dönüyorki değişik bşy bi daha bulaşmam zaten baskete devam biride mjaby iyi takım yazmış neresi iyi kardeşim ya resmen el atmışlar maça normalde 5 0 bitmesi gereken maç mal esfborg bile onlara mjabynn sahasında 5 attı az maç olduğu için patlatıyorlar

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Site hiltonbet kardeşim sağlam 10 numara sitedir futbol ya hiç alanım değil öyle şike dönüyorki değişik bşy bi daha bulaşmam zaten baskete devam biride mjaby iyi takım yazmış neresi iyi kardeşim ya resmen el atmışlar maça normalde 5 0 bitmesi gereken maç mal esfborg bile onlara mjabynn sahasında 5 attı az maç olduğu için patlatıyorlar
mjaby iyi takım yazdım devamında maça yüklenme olduğunu söyledim futbol alanı olmayan adam şikeyi çözmüş garip :D