Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kurye Olan Arkadaşlar Varmı

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,151
2,228
113
Ben su tesisatıcısıyım bilen bilir bizim işin sigortası vb olmaz ve iş durumuda belli olmuyor bundan dolayı 2 ay önce trendyol go ya başvurmuştum bugün aradılar ofise çağırdılar motorum var herseyim var aylık ortalama en az 30-35k kazanırsın diyorlar sizce kuryelik yapılacak iş mi kurye arkadaşlardan Görüşlerini bekliyorum

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,592
815
113
Ben su tesisatıcısıyım bilen bilir bizim işin sigortası vb olmaz ve iş durumuda belli olmuyor bundan dolayı 2 ay önce trendyol go ya başvurmuştum bugün aradılar ofise çağırdılar motorum var herseyim var aylık ortalama en az 30-35k kazanırsın diyorlar sizce kuryelik yapılacak iş mi kurye arkadaşlardan Görüşlerini bekliyorum
Benim yakın arkadaşım kurye, yapılabilir iş fakat trafikte ki reaksiyonun çok önemli, sen sakin biri değilsen kesinlikle önermem, feci kazalara yol açabilir.

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
15,766
113
çalıştığın saat kadar fazla kazanırsın tabi paralar çarşamba dan çarşambaya yatıyor haftalık 50k da kazanan var

Bmu23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
166
34
28
6-7 senedir kuryeyim soracağın bir şey olursa özelden yaz