- 88,077
- 47,897
- 113
Cekme gerek yok bence ben senin kafani anliyorum suan ama onun pesinde olma 😉 baska siteye gerek.yok hedefe cok yakiniz1422 oldu
Cekme gerek yok bence ben senin kafani anliyorum suan ama onun pesinde olma 😉 baska siteye gerek.yok hedefe cok yakiniz1422 oldu
1.4kDur bi kasa kac oldu 1400 falan olmali 1350 1400 arasi
Yok abi ben çekeyim bunu 1k koyarım kalan ile de 800 felan yaptım mı tamamdırCekme gerek yok bence ben senin kafani anliyorum suan ama onun pesinde olma 😉 baska siteye gerek.yok hedefe cok yakiniz
İyi cek madem hizlimi cekimiYok abi ben çekeyim bunu 1k koyarım kalan ile de 800 felan yaptım mı tamamdır
Oslo yada nowwin kullaniyormusun?Yok abi ben çekeyim bunu 1k koyarım kalan ile de 800 felan yaptım mı tamamdır
Normalde 5 dakka felan da havale çekeceğim hesap kardeşimin, papara payfix felan giremiyoruzİyi cek madem hizlimi cekimi
Nowwin dolandrici dostum haberin olsun da oslonun en azından sponsor olduğu yerler varOslo yada nowwin kullaniyormusun?
Abi %25 ile routebet yaparızOslo yada nowwin kullaniyormusun?
Cebrimi kolaysa yapAbi %25 ile routebet yaparız
Ama biraz acele et maclar bitmesin bugun sali mac bulamayiz abuk subuk maclara oynamak zorunda kalmayalimAbi %25 ile routebet yaparız
Tekli 400 misli basket alacağım vazgeçtimAma biraz acele et maclar bitmesin bugun sali mac bulamayiz abuk subuk maclara oynamak zorunda kalmayalim
Nowwinden ben cok cektim sorun yasamadim umarim yasamamda nowwininde sponsor oldugu yerler var ben hep nowwn kullaniyorum umarim sorun yasamamNowwin dolandrici dostum haberin olsun da oslonun en azından sponsor olduğu yerler var
Al bakalim 422 al o 22 batar bana.gelirse cekeriz 😉Tekli 400 misli basket alacağım vazgeçtim
İnşallah dostum bende çok soeun yaşayan gördüm umarım denk gelmez sanaNowwinden ben cok cektim sorun yasamadim umarim yasamamda nowwininde sponsor oldugu yerler var ben hep nowwn kullaniyorum umarim sorun yasamam
Kardes ben gariban issizin tekiyim be en baba kasam 500e cikar oda zor zaten.calisirken 1k dan asagi begenip cekim yapmiyorduk korona cokertti beni ac kaldikİnşallah dostum bende çok soeun yaşayan gördüm umarım denk gelmez sana
Haklısın bende 3 aydır işsizim iş varken iyi kötü idare ediyorduk şu anda bitiiklerdeyim Allah sonumuzu hayır etsinKardes ben gariban issizin tekiyim be en baba kasam 500e cikar oda zor zaten.calisirken 1k dan asagi begenip cekim yapmiyorduk korona cokertti beni ac kaldik
Amin saolasin.ama sen benden iyisin benden 11 yas kucuksun muhtemelen evli degilsin coluk cocuk yok kira fatura mama bez market pazar bunalara ihtiyac yok sendeHaklısın bende 3 aydır işsizim iş varken iyi kötü idare ediyorduk şu anda bitiiklerdeyim Allah sonumuzu hayır etsin