- 20,836
- 13,819
- 113
Dost 1 yıldır aynı cümleyi yazıyorum. Recep bana özeniyor. Batı bizi kıskanıyor kardo 😄Recep gibi konusma ya basladındost
Dost 1 yıldır aynı cümleyi yazıyorum. Recep bana özeniyor. Batı bizi kıskanıyor kardo 😄Recep gibi konusma ya basladındost
Dost 5 dkdir yoktun dmde miydin yoksaDost 1 yıldır aynı cümleyi yazıyorum. Recep bana özeniyor. Batı bizi kıskanıyor kardo 😄
Copy paste yaptın benden skorları ödül kazandım diye gezersin şimdi dostDost 1 yıldır aynı cümleyi yazıyorum. Recep bana özeniyor. Batı bizi kıskanıyor kardo 😄
Forumdaki son mesajın olmaz ins dost tebrikler 😁@Daimon reis bizi yeşillendir
Ödeme gelince dostlara ben ulaşırım
Senin ulaşmana gerek yok dost biz hertürlü ulaşırız rahat ol sokağa çıkma yasağı dinlemeyiz adresine geliriz çayını içer payımızı alır gideriz@Daimon reis bizi yeşillendir
Masa tenisi oynuyorum kanka 😄😄Dost 5 dkdir yoktun dmde miydin yoksa
Dost umuta sor beni çok kırdın gerçektenForumdaki son mesajın olmaz ins dost tebrikler 😁
Ama reeldeMasa tenisi oynuyorum kanka 😄😄
Tek yiyorum diyosun yani dost helal olsunMasa tenisi oynuyorum kanka 😄😄
Lafı çevirme dostAma reelde
Ayıp ediyon dost biz şaka yapiyoruz sen beni kırdın umarım hatani telafi edersinDost umuta sor beni çok kırdın gerçekten
Hahahhahahah Allah masa tenisi bahrinden korusun 😄Lafı çevirme dost
Sen hayırdır Erhan Lacasedepapel adamdır geçen hafta 3 k attı kaybettim yüzsüzlük yapıp bidaha istedim 5 k attı 2 hafta yazma dedi taam dedimDost umuta sor beni çok kırdın gerçekten
Para muhabbeti yapma artık dost yeter bi kafana girmedi şu konularSen hayırdır Erhan Lacasedepapel adamdır geçen hafta 3 k attı kaybettim yüzsüzlük yapıp bidaha istedim 5 k attı 2 hafta yazma dedi taam dedim
✅ Tebrikler reis kazancın daim olsun@Daimon reis bizi yeşillendir
Peki dostPara muhabbeti yapma artık dost yeter bi kafana girmedi şu konular
Katılım sona erdi reis✅ Tebrikler reis kazancın daim olsun
Dm ye yazayim mi 😄Sen hayırdır Erhan Lacasedepapel adamdır geçen hafta 3 k attı kaybettim yüzsüzlük yapıp bidaha istedim 5 k attı 2 hafta yazma dedi taam dedim