- 3,570
- 2,177
- 113
Dikkat et yakma bir yeri 🫣🤣🤣🤣dgresddksdşlgksdlşgk
denicem yarın kanka sağolasın
Dikkat et yakma bir yeri 🫣🤣🤣🤣dgresddksdşlgksdlşgk
denicem yarın kanka sağolasın
Yenur Omega5Beyler selamlar,
Bu aw lağım sinekleri odamı sardı. Evin her köşesinde sineklik var ama bunlar bitmiyor, ben öldürdükçe çoğalıyolar anlamadım. Sineğin lağım sineği olduğunu google'dan öğrendim. Tipi tam olarak şöyle;
Ekli dosyayı görüntüle 577762
Bunu nasıl yok edebilirim komple, dün gece uyumaya çalışırken telefondan reels izleyeyim dedim aynı anda 3 tanesi telefonuma konunca sinir krizi geçirdim o derece.
Evi gayet temiz tutuyorum, mutfak ve banyo da temiz ama bu aw sinekleri bitmiyor. Ne yapmam lazım evi komple ilaçlatmak mı lazım anlamadım.
ABVYenur Omega5
Evde hamamböceği görsem o ev artık benim olmazBenim evide hamam böceği bastı aminyum saolsun belediye seçimlerde boy gösteriyor allahtan günde 10 kadar benim kedi bayiltiyor bende yerden topluyorum pek sever kerata en son uçan tekme atarken denk geldim hamam bocegine
Bunu bilmem de bu avradını siktiğimin sivrisinegini bulursam anasını sikicem mahvetti bu gece beni
Bu dostumuzdan yardım alırsan sineklerden kurtulursunBeyler selamlar,
Bu aw lağım sinekleri odamı sardı. Evin her köşesinde sineklik var ama bunlar bitmiyor, ben öldürdükçe çoğalıyolar anlamadım. Sineğin lağım sineği olduğunu google'dan öğrendim. Tipi tam olarak şöyle;
Bunu nasıl yok edebilirim komple, dün gece uyumaya çalışırken telefondan reels izleyeyim dedim aynı anda 3 tanesi telefonuma konunca sinir krizi geçirdim o derece.
Evi gayet temiz tutuyorum, mutfak ve banyo da temiz ama bu aw sinekleri bitmiyor. Ne yapmam lazım evi komple ilaçlatmak mı lazım anlamadım.
Şundan al gece yatmadan yarım saat önce fişe tak sabaha kadar takılı kalsın ama takılı oldugu odada cam açık kalsın sivrisineklerin evden çıkması için dedigimi yap 1 tane sivrisinek ısırırsa seni parani ben iade edicem a101 şok gibi marketlerde varBunu bilmem de bu avradını siktiğimin sivrisinegini bulursam anasını sikicem mahvetti bu gece beni
Evet ise yariyor aldım eve 1 aydır kullaniyom kelebek bile girmiyor eve 🤣Şundan al gece yatmadan yarım saat önce fişe tak sabaha kadar takılı kalsın ama takılı oldugu odada cam açık kalsın sivrisineklerin evden çıkması için dedigimi yap 1 tane sivrisinek ısırırsa seni parani ben iade edicem a101 şok gibi marketlerde varEkli dosyayı görüntüle 577846
Bunun detan marka olanını aldım evde hiç sivrisinek yok sadece lağım sineği var 🪰Şundan al gece yatmadan yarım saat önce fişe tak sabaha kadar takılı kalsın ama takılı oldugu odada cam açık kalsın sivrisineklerin evden çıkması için dedigimi yap 1 tane sivrisinek ısırırsa seni parani ben iade edicem a101 şok gibi marketlerde varEkli dosyayı görüntüle 577846
Kumardan hayatlarımız boka döndüğü için lağım sinekleri basmaya başladı .Beyler selamlar,
Ya bunu düşündüm de sonra yerler sürekli ölü sinek olmaz mı bilemedimBundan al 240 whatı yedimi slotta maaşını kaybeden adam gibi olur 😁
Kumardan hayatlarımız boka döndüğü için lağım sinekleri basmaya başladı .