Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Lahmacun Pide Salonu Hk

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,082
5,766
113
hakkınla ticaret yaparsan ya yerinde sayıyorsun ya batıyorsun bizim ülkede dibimizdeki dükkana on numara pastane açıldıydı adam gözümüzün önünde gün sonu kalan eklerleri vs. çöpe atıyordu müşteriye kötü mal yedirmemek için piyasadan bir tık yüksekti fiyatları ama lezzet olarak 10 seviye iyiydi arada müşteriler olsa da döndüremedi kapatıp gitti aynı şekil hileyle üretim yapıp bayat mal satan pastane esnaf var yıllardır açık içinden geçiyor paranın ha en büyük sorunlardan biri elektrik faturası meskene göre çok yüksek dükkanda onun çözülmesi şart kol gibi fatura geliyor bazı işletmelere

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,323
7,885
113
hakkınla ticaret yaparsan ya yerinde sayıyorsun ya batıyorsun bizim ülkede dibimizdeki dükkana on numara pastane açıldıydı adam gözümüzün önünde gün sonu kalan eklerleri vs. çöpe atıyordu müşteriye kötü mal yedirmemek için piyasadan bir tık yüksekti fiyatları ama lezzet olarak 10 seviye iyiydi arada müşteriler olsa da döndüremedi kapatıp gitti aynı şekil hileyle üretim yapıp bayat mal satan pastane esnaf var yıllardır açık içinden geçiyor paranın ha en büyük sorunlardan biri elektrik faturası meskene göre çok yüksek dükkanda onun çözülmesi şart kol gibi fatura geliyor bazı işletmelere
Çöpe atmayıp garibana verse batmazdi

yüksel1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
221
100
43
Arkadaşlar Fabrika da pen ustasıyım,
Küpü doldurduk çok şükür,
Lahmacun pide salonu mu açsam kâr lı yoksa manav mı açsam
Buradakiler ben dahil parasızlıktan kafayı yemiş kimsede zaten beyi. Kalmamış dert içinde sorunlarla boğuşuyor
Beyefendimiz kral olarak ortaya çıkıyor ve nispet yapıp gönlünü senlendirmek için buraya konu acıyor
Sağında solunda hicmi yok bilgi alacak ?
Suraya ilk mesajı yazıp rahat rahat uyuyup milleti imrenditmende basarili oldun
Sanki burdakilerin fikrine ihtiyacın varda
Tek derdin, ben buyum demek
Sen şimdi kızacaksın saydiracaksin ama olsun
Gerçeği görmek ve göstermek için yazıyorum
Sen nasıl bu yazıyı yazarak gururlanip yaptim yapacağımı dediysen, bende bu yazıyı yazıp rahatlıyorum

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
554
113
Buradakiler ben dahil parasızlıktan kafayı yemiş kimsede zaten beyi. Kalmamış dert içinde sorunlarla boğuşuyor
Beyefendimiz kral olarak ortaya çıkıyor ve nispet yapıp gönlünü senlendirmek için buraya konu acıyor
Sağında solunda hicmi yok bilgi alacak ?
Suraya ilk mesajı yazıp rahat rahat uyuyup milleti imrenditmende basarili oldun
Sanki burdakilerin fikrine ihtiyacın varda
Tek derdin, ben buyum demek
Sen şimdi kızacaksın saydiracaksin ama olsun
Gerçeği görmek ve göstermek için yazıyorum
Sen nasıl bu yazıyı yazarak gururlanip yaptim yapacağımı dediysen, bende bu yazıyı yazıp rahatlıyorum
Bence sen parasızlık dan kafayı yemişsin sende beyin kalmamış,
Rahatladın sa sıkıntı yok kardeş rahatla,
Benim kimden fikir alacağıma ben karar veririm,
Burdan almak istedim buraya paylaşım yaptım,
Bu kimseyi alakadar etmez,
Uygunsuz konu olsa silinirdi,
Sen yazıp rahatladınsa saygı duyarım,
Bu konu sayesinde hem fikir aldım ben hemde hemşeri yeni arkadaşlar tanıdım sohbet edildi,
Senin görüşün o olabilir görüşünü yazdın saygı duydum ve saldım seni,
O zaman konudan uzak dur.

yüksel1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
221
100
43
Rahatladın sa sıkıntı yok kardeş rahatla,
Benim kimden fikir alacağıma ben karar veririm,
Burdan almak istedim buraya paylaşım yaptım,
Bu kimseyi alakadar etmez,
Uygunsuz konu olsa silinirdi,
Sen yazıp rahatladınsa saygı duyarım,
Bu konu sayesinde hem fikir aldım ben hemde hemşeri yeni arkadaşlar tanıdım sohbet edildi,
Senin görüşün o olabilir görüşünü yazdın saygı duydum ve saldım seni,
O zaman konudan uzak dur.
Konun senin olsun bende seni saldım, rahatladım merak etme, hepsi gerçek