- 4,879
- 4,358
- 113
La olay o değil 2 günde kaç cinayet oldu millet biber gazı alacak diye 100 liradan 200-300 lere çıkardılar şerefsizlerParlament 16.50 alırdım olmuş 79 tl
La olay o değil 2 günde kaç cinayet oldu millet biber gazı alacak diye 100 liradan 200-300 lere çıkardılar şerefsizlerParlament 16.50 alırdım olmuş 79 tl
Haklısın sustunBalıkkesirlisin Malum partı kac senedır Balıkkesırın basındaydı Chp nekadar oldu geleli ozaman ondan oncekılerede boyle serzeniş yapaydın
Ülke nin boku çıktıLa olay o değil 2 günde kaç cinayet oldu millet biber gazı alacak diye 100 liradan 200-300 lere çıkardılar şerefsizler
Fırsatçı bu Türkiye işteLa olay o değil 2 günde kaç cinayet oldu millet biber gazı alacak diye 100 liradan 200-300 lere çıkardılar şerefsizler
Kurtelbet21.com 100 tl deneme bonusu 10000 yap 200 yatır 100 çek bi de bonus ver 1 haftada kendini amorti ederHay hay hemen
Bizim Bi tarafımızda Gönen Dir Redkit Ahmet akın balıkkesiri düzeltemezse kımse duzeltemezHaklısın sustun
İyi geceler tatlı rüyalar sanaArkadaşlar kardeşler ben ufaktan ufaktan kaçarım,
Sabah iş var,
Gerçi yıllık izin alacam ama Ekim de düşünmüyorum,
Herkese sağlıklı huzurlu hayırlı geceler olsun
Ben öyle vermem 121 TL deneme bonusu her alanda geçerli min 521 Max 1021 çekim yatırımsizKurtelbet21.com 100 tl deneme bonusu 10000 yap 200 yatır 100 çek bi de bonus ver 1 haftada kendini amorti eder
Çöpe atmayıp garibana verse batmazdihakkınla ticaret yaparsan ya yerinde sayıyorsun ya batıyorsun bizim ülkede dibimizdeki dükkana on numara pastane açıldıydı adam gözümüzün önünde gün sonu kalan eklerleri vs. çöpe atıyordu müşteriye kötü mal yedirmemek için piyasadan bir tık yüksekti fiyatları ama lezzet olarak 10 seviye iyiydi arada müşteriler olsa da döndüremedi kapatıp gitti aynı şekil hileyle üretim yapıp bayat mal satan pastane esnaf var yıllardır açık içinden geçiyor paranın ha en büyük sorunlardan biri elektrik faturası meskene göre çok yüksek dükkanda onun çözülmesi şart kol gibi fatura geliyor bazı işletmelere
Yapma batarsın sitede kişi başı 15 hesap olurBen öyle vermem 121 TL deneme bonusu her alanda geçerli min 521 Max 1021 çekim yatırımsiz
tehlikeli ürün bunlar içinde gerçek süt kullanıyor ekler vs. bozuk verse bir şey olsa adama uğraş dur sıkıntı olmayacak olanları veriyordu zaten yardımsever adamdıÇöpe atmayıp garibana verse batmazdi
Süt içeren ürün verilmez bozulur 1 gündeÇöpe atmayıp garibana verse batmazdi
Aynen yapanlar ondan yatırımli yapıyor zatenYapma batarsın sitede kişi başı 15 hesap olur
Buradakiler ben dahil parasızlıktan kafayı yemiş kimsede zaten beyi. Kalmamış dert içinde sorunlarla boğuşuyorArkadaşlar Fabrika da pen ustasıyım,
Küpü doldurduk çok şükür,
Lahmacun pide salonu mu açsam kâr lı yoksa manav mı açsam
Bence sen parasızlık dan kafayı yemişsin sende beyin kalmamış,Buradakiler ben dahil parasızlıktan kafayı yemiş kimsede zaten beyi. Kalmamış dert içinde sorunlarla boğuşuyor
Beyefendimiz kral olarak ortaya çıkıyor ve nispet yapıp gönlünü senlendirmek için buraya konu acıyor
Sağında solunda hicmi yok bilgi alacak ?
Suraya ilk mesajı yazıp rahat rahat uyuyup milleti imrenditmende basarili oldun
Sanki burdakilerin fikrine ihtiyacın varda
Tek derdin, ben buyum demek
Sen şimdi kızacaksın saydiracaksin ama olsun
Gerçeği görmek ve göstermek için yazıyorum
Sen nasıl bu yazıyı yazarak gururlanip yaptim yapacağımı dediysen, bende bu yazıyı yazıp rahatlıyorum
Konun senin olsun bende seni saldım, rahatladım merak etme, hepsi gerçekRahatladın sa sıkıntı yok kardeş rahatla,
Benim kimden fikir alacağıma ben karar veririm,
Burdan almak istedim buraya paylaşım yaptım,
Bu kimseyi alakadar etmez,
Uygunsuz konu olsa silinirdi,
Sen yazıp rahatladınsa saygı duyarım,
Bu konu sayesinde hem fikir aldım ben hemde hemşeri yeni arkadaşlar tanıdım sohbet edildi,
Senin görüşün o olabilir görüşünü yazdın saygı duydum ve saldım seni,
O zaman konudan uzak dur.
Tamam tamam hadi bybyKonun senin olsun bende seni saldım, rahatladım merak etme, hepsi gerçek
Yine mi sen yükselKonun senin olsun bende seni saldım, rahatladım merak etme, hepsi gerçek