- 5,868
- 1,079
- 113
Selamünaleyküm beyler yakında Latin amerikaya tasinacagim ve orada ana dil ispanyolca aranızda ispanyolca bilen varmi yada bana dili öğrenmek konusunda tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi?
Dostum forumun yarısı Türkçeyi zor konuşuyor ama çıkar belki biri hakkında hayırlısı olsun 😄Selamünaleyküm beyler yakında Latin amerikaya tasinacagim ve orada ana dil ispanyolca aranızda ispanyolca bilen varmi yada bana dili öğrenmek konusunda tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi?
Sakar sakirSelamünaleyküm beyler yakında Latin amerikaya tasinacagim ve orada ana dil ispanyolca aranızda ispanyolca bilen varmi yada bana dili öğrenmek konusunda tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi?
Yok gurbetçi sabanSakar sakir
Kazancın %40 ini borç olarak dağıttım zaten dost 3 5k gibi bir miktar kaldı bana daKanka dağıtım.yapsana terso kaldık be
Dost ben bugüne kadar hiç bir kazanandan dağıtım beklemedim 20k aldıysam 30.40 katı gitmiştir zaten son 1k ile betpipo da geri döndüm kaybedince kimse yüzümüze bakmıyor dağıtım yapmam için niye baskı kuruyor herkes sevincimizi de paylasmayak miDağıtım için mesela yani
Mesela yani bizde.makarasina diyoruzDost ben bugüne kadar hiç bir kazanandan dağıtım beklemedim 20k aldıysam 30.40 katı gitmiştir zaten son 1k ile betpipo da geri döndüm kaybedince kimse yüzümüze bakmıyor dağıtım yapmam için niye baskı kuruyor herkes sevincimizi de paylasmayak mi
Len 1 TL yok bende, dagitsa bana dağıtır. Sabaha kadar mesai yapıyoruz adamla her gün. Sıkmayın insanlarıDağıtım için mesela yani
Her şaka da bir gerçek vardır hiç yoktan borçlarımı ödedim kredi elden ödemeleri bitti 1 2 ufak taksit kaldıMesela yani bizde.makarasina diyoruz
NoktaLen 1 TL yok bende, dagitsa bana dağıtır. Sabaha kadar mesai yapıyoruz adamla her gün. Sıkmayın insanları
Latin Amerika'ya taşınıyorsan, dilin matematik hesabını yapmış olman gerekiyor.Selamünaleyküm beyler yakında Latin amerikaya tasinacagim ve orada ana dil ispanyolca aranızda ispanyolca bilen varmi yada bana dili öğrenmek konusunda tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi?
Matematik hesabı derken kardeşimLatin Amerika'ya taşınıyorsan, dilin matematik hesabını yapmış olman gerekiyor.
Knk önümde 6 7 ay gbi bir süre var aslında ve orda arkadaşım ile kalacağım 11 yıldır orda kendisiBen başlangıç seviyesinde konuşabiliyorum, ogrenilebilecek en kolay dillerden biri, kelimelerin çoğu yazıldığı gibi okunuyor. Birkaç harfin telaffuzuna dikkat etmek gerek.
Örnek: j(h)
H harfi ise okunmuyor. İnternette bir dolu online ogrenebilecegin site var, bir yerden basla.
6-7 ay gibi bir sürede rahatça marketten alışveriş yapacak kadar öğrenirsin(ciddi çalışırsan)Knk önümde 6 7 ay gbi bir süre var aslında ve orda arkadaşım ile kalacağım 11 yıldır orda kendisi
Knk 6 ay boyunca her gün en az 1 saat ayırmam bunun için set alcam youtube dan videolar vs6-7 ay gibi bir sürede rahatça marketten alışveriş yapacak kadar öğrenirsin(ciddi çalışırsan)
Ya kardeşim paran senin olsun ya uckurusuna kalmadık sana makara yapıyoruz yap yapma umrumda değil uzatmada şaka yaptığımiza pişman ediyorsunuz ya
Yani, dil konusunu iyice oturmuş düşünmüş, nasıl yaparım nasıl ederim diye dert yanmış olması gerekiyor.Matematik hesabı derken kardeşim