Knk benim arkadaşım var 11 yıldır orada onunla yaşayıp onunla calisacagim ve daha az tehlikeli olan panama city de yaşayacağımdayi latin amerikada ne isin var vururlar ikinci gun
adamın kulağından telefonu çalarlar dikkatli ol yine bıçaklı gaspçı çok oralarda kaçak işçi fazla neresinde kalacağına göre de değişir elbet güvenlik durumu her yeri güvenli değil diye biliyorum arkadaşım kalmıştıKnk benim arkadaşım var 11 yıldır orada onunla yaşayıp onunla calisacagim ve daha az tehlikeli olan panama city de yaşayacağım
metropolu de olsa latinler tehlikeliKnk benim arkadaşım var 11 yıldır orada onunla yaşayıp onunla calisacagim ve daha az tehlikeli olan panama city de yaşayacağım
Orası öyle knk zaten tehlike ama şu an tr de çok farklı degul yanimetropolu de olsa latinler tehlikeli
Knk panama cityHangi ülkeye gidiyorsun? Benim hanım kolombiyalı. Iyi kötü ispanyolcam var.
madem tehlikeyi goze aldin Meksikadan Amerikayi dene benceOrası öyle knk zaten tehlike ama şu an tr de çok farklı degul yani
Knk zaten arkadaş ile planımız o oraya biraz alisayim dil öğreneyim ordan geçmek zatenmadem tehlikeyi goze aldin Meksikadan Amerikayi dene bence
Karayiplerdeki kültür çok farklı. Guney amerikaya gitsen pek sorun yaşamazdın ama panamada uyum süreci biraz uzun sürebilir. Eger bulabilirsen "sueña" diye dvdli bir kitap seti var. Eski bir kitap olduğu için bulman zor özellikle turkiyede. Dvdli halini bulabilirsen onu al baya yardımcı olur. Bol sansKnk panama city
Başka önerin var mı dostKarayiplerdeki kültür çok farklı. Guney amerikaya gitsen pek sorun yaşamazdın ama panamada uyum süreci biraz uzun sürebilir. Eger bulabilirsen "sueña" diye dvdli bir kitap seti var. Eski bir kitap olduğu için bulman zor özellikle turkiyede. Dvdli halini bulabilirsen onu al baya yardımcı olur. Bol sans
O derece mi diyorsun dost10-11 yıldır latin amerika ülkelerinde yaşayan arkadaşlarla whatsapp grubundayım. Bu zamana kadar öğrendiğim sadece bir kaç kelime. nerdeyse her ülkenin ispanyolcası bile farklı sanırım aksan farkı. Zorluğu geçtim bazen dilin bile dönmüyor
Dostum harbiden gitme planin varsa, internetten dil ogrenmeyle olmaz bu işler, senin için güzel bi fırsat bu ve yarım yamalak yapma herkese nasip olmaz, biyerden para çöz dil kursuna git, çok uzun bi süreç değil ve ödev falan da veriyorlar beynine güzel giriyor yani. İspanyolca çok kolay bi dil emin olabilirsin günlük hayattan sohbet edebiliyorum bende 4-5 sene önce ilgim vardı.Selamünaleyküm beyler yakında Latin amerikaya tasinacagim ve orada ana dil ispanyolca aranızda ispanyolca bilen varmi yada bana dili öğrenmek konusunda tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi?
5 Kasım'da seçim var abd de.Knk zaten arkadaş ile planımız o oraya biraz alisayim dil öğreneyim ordan geçmek zaten
Latin Amerikada hangi ülke?Selamünaleyküm beyler yakında Latin amerikaya tasinacagim ve orada ana dil ispanyolca aranızda ispanyolca bilen varmi yada bana dili öğrenmek konusunda tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi?
Carteller bekliyormadem tehlikeyi goze aldin Meksikadan Amerikayi dene bence
Carteller bekliyor
Panama cityLatin Amerikada hangi ülke?