- 2,410
- 1,982
- 113
bu site çakma gibi büyük ihtimal veri toplamak için açılmış
Lisansı aktif. Nereden anladın müneccim bey?bu site çakma gibi büyük ihtimal veri toplamak için açılmış
Lisansı Aktif Boş Yaptın Şuanbu site çakma gibi büyük ihtimal veri toplamak için açılmış
Lisansı aktif. Nereden anladın müneccim bey?
güzel kardeşlerim müneccimlik yapanda boş yapanda sizlersiniz ! bonus eklendi hiç bi yerde oynatılmıyo öylece kalıyo donuyo bu 1 doğrulama yapılmıyor butonlar aktif görünüyor ama pasif bu 2 ayrıca bu benim görüşüm ve şahsi fikrim zevzek yorumlarınızı kendinize saklayın görüşümü hür bi şekilde bildirebilirim buda 3 !!!Lisansı Aktif Boş Yaptın Şuan
Adam hattrick yapti ya lan tuslar aktif kardesim sen girememissingüzel kardeşlerim müneccimlik yapanda boş yapanda sizlersiniz ! bonus eklendi hiç bi yerde oynatılmıyo öylece kalıyo donuyo bu 1 doğrulama yapılmıyor butonlar aktif görünüyor ama pasif bu 2 ayrıca bu benim görüşüm ve şahsi fikrim zevzek yorumlarınızı kendinize saklayın görüşümü hür bi şekilde bildirebilirim buda 3 !!!
valla bro bilmiyorum ama yarım saattir onla ugrasıyorum inş milletin vaktini boşa çalan sitelerden değildir ne bileyimAdam hattrick yapti ya lan tuslar aktif kardesim sen girememissin
Yarim saattir ben de ugrasiyorum kardesim bana da gelmedi yogunluk diyolar bize mi yogunluk anlamadim millet nasil aliyo kuruldum iyicene canli destege saldircam simdivalla bro bilmiyorum ama yarım saattir onla ugrasıyorum inş milletin vaktini boşa çalan sitelerden değildir ne bileyim
Ne Selen miş tüm foruma verdi bana vermiyooo benim neyim eskikSelencim benide boş geçmedi