Bol şans kardeşim inşallah gelir inşallah kazanırsın o kazanda yazan rakamı hesabına çekmek nasip olur inşallahBeyler durum aşağıdaki gibidir, Son maç gelirse konu içerisinden 1-2 arkadaşa ulaşırım,
Güzel geceler.
Ekli dosyayı görüntüle 657529
Bol şans kardeşim inşallah gelir inşallah kazanırsın o kazanda yazan rakamı hesabına çekmek nasip olur inşallahBeyler durum aşağıdaki gibidir, Son maç gelirse konu içerisinden 1-2 arkadaşa ulaşırım,
Güzel geceler.
banada maç sonucu 2-1 3-1 gibi geliyor amma velakin şike iliklerde ne olur bilinmez.Reıs az baktım takımlara rakıp çok kotu lıgte ev sahıbı 2 tane atar dıyorum
Şike Mike yok iy 1 atar 2. Yarı 3 ler biterbanada maç sonucu 2-1 3-1 gibi geliyor amma velakin şike iliklerde ne olur bilinmez.
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsun umarım 🙏Beyler durum aşağıdaki gibidir, Son maç gelirse konu içerisinden 1-2 arkadaşa ulaşırım,
Güzel geceler.
1 analız daha yaptım reıs sımdı deplesmanda hıc yabancı oyuncu yok hepsı yerlı ev sahıbınde 6 tane yabancı var 1 tanesı forvettekı spınellı genoda oynamıs dıger forvet porto dan kıralamıs brıto elemanın ısmı hucum hattı ıyıbanada maç sonucu 2-1 3-1 gibi geliyor amma velakin şike iliklerde ne olur bilinmez.
Bol şanslar üstad dilerim ki kuponun kazanırBeyler durum aşağıdaki gibidir, Son maç gelirse konu içerisinden 1-2 arkadaşa ulaşırım,
Güzel geceler.
bol şans olsunBeyler durum aşağıdaki gibidir, Son maç gelirse konu içerisinden 1-2 arkadaşa ulaşırım,
Güzel geceler.
pubg ıse gelekbeyler ben maç saatine kadar online oyuna kaçar , maç saatinde toteme davetlisiniz,
güzellikler sizinle olsun.
cs2 gel buyur @Metings1905pubg ıse gelek
pc yok bende telden pubg atıyorum arada 1 2 el ıyı oyunlarcs2 gel buyur @Metings1905
Bol şans o maç gelirBeyler durum aşağıdaki gibidir, Son maç gelirse konu içerisinden 1-2 arkadaşa ulaşırım,
Güzel geceler.
Bol şans dost umarım rahat gelirBeyler durum aşağıdaki gibidir, Son maç gelirse konu içerisinden 1-2 arkadaşa ulaşırım,
Güzel geceler.
Bol sans.cok güzel oranlar bulmuşsun umarım yanmaz kuponunBeyler durum aşağıdaki gibidir, Son maç gelirse konu içerisinden 1-2 arkadaşa ulaşırım,
Güzel geceler.
Metin kardeşim dkmsmskxkis elime geçen ilk parada yapicagim kuponda şans totem yaptiricam müthiş bir totemcisinBu aksamkı adamımız spinelli hem slot cagırıstırıyor hem golcü