- 56,655
- 30,844
- 113
Bana atti dost hissetmis atmis size neBu adam yalancının tekı @Leoisa18
Bana atti dost hissetmis atmis size neBu adam yalancının tekı @Leoisa18
konuda olmayana attım desın ozamanBana atti dost hissetmis atmis size ne
La ne diye bilmedigin adamin konusunu takip ediyonkonuda olmayana attım desın ozaman
Kral bana bişey göndermedin?teşekkürler, tarafımca leoisa adlı kullanıcıya gönderilmiştir.
TANIDIKLa ne diye bilmedigin adamin konusunu takip ediyon
Beni niye etiket atiyon Metin ak banane ben adama yazacağımı yazdım beklentisi olan cirpinsin yalancıyi dilenci opmuyor ya ak bak suata atmış 🤣
Sahte etkinlik yaptigi için ceza verilsin o zaman bu arkadaşa.
cırpınmak degıl yalanını ortaya koyduk adamın reısBeni niye etiket atiyon Metin ak banane ben adama yazacağımı yazdım beklentisi olan cirpinsin yalancıyi dilenci opmuyor ya ak bak suata atmış 🤣
Adam zaten kendisi yalan ak 🤣🤣 suaattttt ödülü sen mi aldın @butraguenocırpınmak degıl yalanını ortaya koyduk adamın reıs
Boşver sıvıyanlari var zaten,sen suçlu olursuncırpınmak degıl yalanını ortaya koyduk adamın reıs
Beni karıştırma dost takip etmedim konuyu ..görmedim duymadım bilmiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar.
aynen 3 maymunBeni karıştırma dost takip etmedim..görmedim duymadım bilmiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar.
İşleminizi kontrol ediyorum...Ağlıyorum
Yok la lazlari sevmem puhahahhajaAdam zaten kendisi yalan ak 🤣🤣 suaattttt ödülü sen mi aldın @butragueno
Irkçılık ban sebebi kardeşim geçmiş olsun puahahaYok la lazlari sevmem puhahahhaja
Yav ugrasmayin şunla değmezIrkçılık ban sebebi kardeşim geçmiş olsun puahaha
Sergen ekmeğini yediysen ne alâBana atti dost hissetmis atmis size ne