Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Lazistan08 / Şans

Kupon Miktarı
506
Kupon Oranı
9.80

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
585
433
63
İyi akşamlar cemaati müslümin,

Gelirse 959'u bir kaç arkadaş'a roll için veririz,

@BySwigger @besiktaslitl çoğunluğu sizindir,

Ekli dosyayı görüntüle 662004
Kardeş sen 1 hafta önce gece gelen kuponda benim adımı yazı yazarak ödül gönderildi diyip ödül felan atmayan kişi degilmisin metin abinin uyarısıyla foyon ortaya çıkınca mesajdan bilgilerini at deyip bilgileri atmama rağmen 8 saat sonra bilgilerini atmadın başkasına attım deyip açtığın konuyuda bir an önce admini etiketleyio sildiren sahtekar degilmisin????

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,417
1,747
113
Kardeş sen 1 hafta önce gece gelen kuponda benim adımı yazı yazarak ödül gönderildi diyip ödül felan atmayan kişi degilmisin metin abinin uyarısıyla foyon ortaya çıkınca mesajdan bilgilerini at deyip bilgileri atmama rağmen 8 saat sonra bilgilerini atmadın başkasına attım deyip açtığın konuyuda bir an önce admini etiketleyio sildiren sahtekar degilmisin????
Bak adamı etıketlemedım kendısı geldi kaypak senııııııı

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,648
9,659
113
Bir ara bir konuya gelmişti iyi bir dagitim yapmıştı arkadaş ama son etkinliğinde hata yapmış heralde ödülu gondermeden kupon kazancını sifirlamisl durumu toparlayamamis