- 1,148
- 1,095
- 113
özel bilgilerimi burada 3-5 çakal için mi gösterseydim ? yapmam, bu savundugun adam 1 hafta önce para için ağlıyordu dm'deBenlik bir şey yok . Dostları savundum. Kumar bu belki ama yapılan yanlış
özel bilgilerimi burada 3-5 çakal için mi gösterseydim ? yapmam, bu savundugun adam 1 hafta önce para için ağlıyordu dm'deBenlik bir şey yok . Dostları savundum. Kumar bu belki ama yapılan yanlış
Dostum bak. Nerde olursan ol ,ne iş yaparsan yap. Bir söz ya da ödül vs vaat ediyorsan yap bunu. Hakkı neyse o olsun . 25 k ya para kazandın o gün sanırım. Ver 5 kişiye 200 al duanı çek git oldu bitti. Yok sana göndereceğim yok senin tipini beğenmedim yok paparam patladı yok ebesinin nikahı oldu . Ne gerek var? İnsan, dost kazan . Bir gün lazım olur. Hadi sana iyi gecelerbu konuda ve önceki konuda ikaz ettiğin arkadaşı ilgilendiren nedir ? sen akıllı birine benziyor bana anlatırmısın,
güzel gecelerin, bol şansın olsun.Dostum bak. Nerde olursan ol ,ne iş yaparsan yap. Bir söz ya da ödül vs vaat ediyorsan yap bunu. Hakkı neyse o olsun . 25 k ya para kazandın o gün sanırım. Ver 5 kişiye 200 al duanı çek git oldu bitti. Yok sana göndereceğim yok senin tipini beğenmedim yok paparam patladı yok ebesinin nikahı oldu . Ne gerek var? İnsan, dost kazan . Bir gün lazım olur. Hadi sana iyi geceler
Muçoreİyi akşamlar cemaati müslümin,
Gelirse 959'u bir kaç arkadaş'a roll için veririz,
@BySwigger @besiktaslitl çoğunluğu sizindir,
Ekli dosyayı görüntüle 662004
kaibore cuma , si muçore ?Muçore
çok sıkıntıya girdi, koblenz iyi hücum ediyor ama savunma 0 / fenerbahçe maçı çok gergin inş. sıkıntı olmaz zaten rotasyon dar.Almanya
60-60
gelirse ekmeğin yarısı senin biliyon@Lazistan08 gelecek gelmeli getirecez
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsunİyi akşamlar cemaati müslümin,
Gelirse 959'u bir kaç arkadaş'a roll için veririz,
@BySwigger @besiktaslitl çoğunluğu sizindir,
Ekli dosyayı görüntüle 662004
Şey videosunda ki adam gibi oldumgelirse ekmeğin yarısı senin biliyon