İlk adım,kazandıkça kazandiricam...
Ekli dosyalar
-
417.4 KB Görüntüleme: 48
Yaw az önce vurgun yapan sen deilmiydi kaybettinmi parayıİlk adım,kazandıkça kazandiricam...
Bol şanslarİlk adım,kazandıkça kazandiricam...
Vurgun dediğin 17 dayı birde vurgun gözüyle değil 75 bin gitti sen ona bak amacım hem takılmak takılırken kazanmak kazanırken de kazandırmak.Yaw az önce vurgun yapan sen deilmiydi kaybettinmi parayı
Bol ssns
Bol bol şansİlk adım,kazandıkça kazandiricam...
Bu arkadaş gatesten 15 k almıs sordum gene vermemıs bu adama laz bşey tam duzenbazHayat metinin adami degil mi bu rollcuu
Ne oldu o is cozuldumu metin agam @Metings1905
Kim kimin adami reis ne oluyoHayat metinin adami degil mi bu rollcuu
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsun 🙏İlk adım,kazandıkça kazandiricam...
75 gittiyse çok geçmiş olsun.slot öyle lanet işte 1 verip 10 aliyorVurgun dediğin 17 dayı birde vurgun gözüyle değil 75 bin gitti sen ona bak amacım hem takılmak takılırken kazanmak kazanırken de kazandırmak.
Basket oynar MısınBeyler bu gelmiyecek gibi sanki yeni bakiye yuklicem sizde maç kestirin gözünüze i
Tahminde bulunun seçip oynicam not: KAZANDIKÇA KAZANDİRİCAM!
Gecen rolde dagitim parasini alip dagitmayan dimi bu vatandasBu arkadaş gatesten 15 k almıs sordum gene vermemıs bu adama laz bşey tam duzenbaz
Laz denen adam terbiyemi bozmak istemiyorum ama tam bir düzenbaz sahtekarin teki.Bu arkadaş gatesten 15 k almıs sordum gene vermemıs bu adama laz bşey tam duzenbaz
Anlamadım bro ne sordun ben kimsenin adamı deilim deilim metinlede alakam yokHayat metinin adami degil mi bu rollcuu
Kanka basket hic bilmiyorum yaBasket oynar Mısın
Adamı derken maaslı adamı anlamında degıl lazla ugrastık ya sana ödül vermedi dıye ondan soluyor kötü anlamda bşey demezKim kimin adami reis ne oluyo