- 14,446
- 7,860
- 113
Bol şanslarGelirse 1500 kasa kalanı dağıtım... 😍
Bol şanslarGelirse 1500 kasa kalanı dağıtım... 😍
1 üst oynadım 1 gol banko diye ümid ediyorum 35 den önce gelirse 2 de olacağını düşünüyorum şansımız bol olsunGelirse 1500 kasa kalanı dağıtım... 😍
2 tane verdım maç hıc bakmadın bıle1 üst oynadım 1 gol banko diye ümid ediyorum 35 den önce gelirse 2 de olacağını düşünüyorum şansımız bol olsun
Ben 2,47 kala hornets galibiyetine kombine aldim iki gunluk disarda yedigimiz parayi onca kurtardim229.5 altcı ortay çıktı mucızeydı olmaması son 3 dk
🙏🙏🙏1 üst oynadım 1 gol banko diye ümid ediyorum 35 den önce gelirse 2 de olacağını düşünüyorum şansımız bol olsun
Abi kusura bakma görmedim valla sıradaki kupona senden alicam fikir söz2 tane verdım maç hıc bakmadın bıle
Hayırlı olsun o kadar dagıttın gelcek tabıBen 2,47 kala hornets galibiyetine kombine aldim iki gunluk disarda yedigimiz parayi onca kurtardim
Eyw dost neyse bura gelmezse senle mehmet takiplemis sans atarim sizeHayırlı olsun o kadar dagıttın gelcek tabı
Roll yokmu la bro çulsuz kaldık yine anasını satimGitse bizi yakacaktin reis
EywEyw dost neyse bura gelmezse senle mehmet takiplemis sans atarim size
O kadar beni yatirmak icin ugrasmisiniz bos donmeyinEyw dost neyse bura gelmezse senle mehmet takiplemis sans atarim size
Eyvallah dostum saolasinEyw dost neyse bura gelmezse senle mehmet takiplemis sans atarim size
Bana sponsor ol bı NBA kuponu patlatiyim tek maç 5 oran yapıştır gelsin 😁Eyw dost neyse bura gelmezse senle mehmet takiplemis sans atarim size
Acaydın konu senı yatırırdık memosta kazanırdı tahmınınceO kadar beni yatirmak icin ugrasmisiniz bos donmeyin
Penaltı kaçmasaydi1 üst oynadım 1 gol banko diye ümid ediyorum 35 den önce gelirse 2 de olacağını düşünüyorum şansımız bol olsun
Valla yaparimda kasada var ama halimde zamanimda yok be iki gundur disardayim deli gibi para yedik simdi bu maclarla topladim sukurRoll yokmu la bro çulsuz kaldık yine anasını satim
Şu maça oynıcam 1.5 üst oran 2.20
Bol bol şansEyw dost neyse bura gelmezse senle mehmet takiplemis sans atarim size