- 87,666
- 47,646
- 113
Umarım oda gelir yarın 10 maç var miss gibiAzla yetinmeyen çoğu bulamaz Yarın bir kombin yaparım temiz kafayla 5 e 50 alırız daha güzel olur
Umarım oda gelir yarın 10 maç var miss gibiAzla yetinmeyen çoğu bulamaz Yarın bir kombin yaparım temiz kafayla 5 e 50 alırız daha güzel olur
Tbrkler tertemiz para şansın daim olsunKupon sonuçlandı bakiyeye 10K geçti desteğe bağlandım bakalım.Teşekkür ederim arkadaşlar
Ekliyor bende daha demin eklettim 2 dk da ödedilerKupon sonuçlandı bakiyeye 10K geçti desteğe bağlandım bakalım.Teşekkür ederim arkadaşlar
Sanada tebrikler broEkliyor bende daha demin eklettim 2 dk da ödediler
Hani bizim promosyon la broEkliyor bende daha demin eklettim 2 dk da ödediler
Hemen ödemisler sapsapa sana da öderler inşaallahBakiyeyi 20K yaptılar çekim verdim 5 dakikadırda gelen giden olmadı
Ne ile çekim verdin dostBakiyeyi 20K yaptılar çekim verdim 5 dakikadırda gelen giden olmadı
Payfix ileNe ile çekim verdin dost
Öderler inşallah çok bekletmedenPayfix ile
Hele dur o adama 2 dk ödendi diye sanadami 2 dkda odenixkBakiyeyi 20K yaptılar çekim verdim 5 dakikadırda gelen giden olmadı
Eskiden youwinde 3-4 gün çekim beklerdikSiteler o kadar alıştırdı ki 5 dk bile uzun geliyor artık eskiden günlerce bekletirlermis
İşleme alırlarsa 10 dk içinde öderler20 dakikadır tık yok Ekli dosyayı görüntüle 650257
Çekim kusuratli diye olabilir mi acaba20 dakikadır tık yok Ekli dosyayı görüntüle 650257
Betboo grubu var onlar hala öyle sanırım 1 gün sonra geliyor çekimEskiden youwinde 3-4 gün çekim beklerdik