- 205
- 244
- 43
Bol sanslar dost. o tahtaya sigabilirdin biliyorusn di mi?İçime sinen bu 3’lü kombineyi denedim.Gelirse bir kaç arkadaşa ulaşım sağlayacağım.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 650115
Biz Titaniği bu şekilde sevdik bırak sığmamış şekliyle kalsınBol sanslar dost. o tahtaya sigabilirdin biliyorusn di mi?
Eyvallah dost eyvallahBiz Titaniği bu şekilde sevdik bırak sığmamış şekliyle kalsın
Bol sans iyi para veriyor umarım gelirİçime sinen bu 3’lü kombineyi denedim.Gelirse bir kaç arkadaşa ulaşım sağlayacağım.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 650115
Şeker cidden tavan yapmışBol sanslar dost. o tahtaya sigabilirdin biliyorusn di mi?
Biraz daha ac kalirsak olecez apoŞeker cidden tavan yapmış
Bol sansİçime sinen bu 3’lü kombineyi denedim.Gelirse bir kaç arkadaşa ulaşım sağlayacağım.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 650115
Bol şans dostum sonu won olsun inşallahİçime sinen bu 3’lü kombineyi denedim.Gelirse bir kaç arkadaşa ulaşım sağlayacağım.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 650115
Allah korusun ajlık zor biliyorumBiraz daha ac kalirsak olecez apo
Bol şanslar reisİçime sinen bu 3’lü kombineyi denedim.Gelirse bir kaç arkadaşa ulaşım sağlayacağım.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 650115