- 1,346
- 569
- 113
Adminlerden rica etsem acaba bu konuyu kapatabilirler mi rahatsız olanlar varmıs bari onlara saygısızlık olmasın
Kardesim senin paylasimi yapman korkmandan ötürü durum ürküttü gayet normal bir olay arkadaslae farkli sekilde eleştirdi en mantikli konunun kitlenmesiAdminlerden rica etsem acaba bu konuyu kapatabilirler mi rahatsız olanlar varmıs bari onlara saygısızlık olmasın
kardeşim madem kulaktan dolma paylaşıp burda insanları germe kesin bilgi biliyorsan paylaşırsınArkadaslar bakın ben ortalığı galliyana falan getirmek için açmadım bu konuyu yada korktuğumdan falanda değil sadece hani ilk defa bu kadar buyuk bir hareketlilik gördüm Bi heyecan oldu hani bende bunu burada paylaşmak istedim yani siz kendinizi benim yerime koyun 15 temmuzdan daha fazla hareketlilik var hele bide böyle bir durumda naparsınız merak eder noluyor neden böyle falan diye bende merak ettim ve sizle paylaştım burada sizlerin kötü hissetmesi değildi amacım sadece heyecanım olanlar sizle paylaşmak istedim bu anı hepsi bu ve özellikle belirttim bunlar kulaktan duyma laftır kesin değildir diye
Ben diri diri gommem, olusunu dirisini anasını avradını bellerim.istediği kadar kaynasın karedeşim şu senaryoyu düşün Allah korusun bir haber geliyor 100 mehmetçik şehit olmuş ben o suriyelileri diri diri gömerim en güzeli biz katliam yapmadan s.gitsinler