Olum cevap versene laben de az önce çekim talebimi verdim 1 saatte ödendi sabah bulmuştum siteyi freespin kazancınızı çevirdikten sonra 500 tlye kadar yükseltebiliyorsunuz isteyen 500 atar isteyen 200 atar max kazanç 500 yani anlayacağınız attığınızın ana para çevriminden sonra limit yok çekimde ben ödememi aldım ama umarım kimseye yamuk yapmazlar iyi forumlar herkese
Tamam kanka kusura bakma
Tavsiyen için teşekkür ederim kardeşim ama biraz sıkıntılı olabiliriz biz riski seviyoruzaga siz sıkıntılımısınız lisanssız nası pragmatic oyun veriyor la bunlara adamların lisans alcak parası yok o zaman 0 masraf 3 5 kişi kurmuşlar yazılım bilen adamlar neyine güveniyonuz cidden şaka gibi
ben de az önce çekim talebimi verdim 1 saatte ödendi sabah bulmuştum siteyi freespin kazancınızı çevirdikten sonra 500 tlye kadar yükseltebiliyorsunuz isteyen 500 atar isteyen 200 atar max kazanç 500 yani anlayacağınız attığınızın ana para çevriminden sonra limit yok çekimde ben ödememi aldım ama umarım kimseye yamuk yapmazlar iyi forumlar herkese
200 yatıran arkadaş yarım saat önce çekim verdim dedi daha da mesaj atmadı kanka bende onu bekliyorumBilgi verin de bizde deneyelim şansımızı dostlar
Kanka ödedilermi ?Gerçek parayla vermez dost buyur burdan yak
Sakın yatırmayın bakiyeyi kompile 0000 yaptılar çoklu ıp dedi 200de gittiKanka ödedilermi ?
kardo bana ödedi 1-2 saat sürdü ama sıkıntı olmadı dedikleri gibi yatırdılar hiç bir siteye kefil olmam ama allah var beni üzmedi bu site çakma olduğunu ben de biliyorum oyunların zaten fakat denedim oldu bi sıkıntı yaşamazsınız bence deneme bonusundan500 yatırıp çevirsem öder mi diyorsun dostum kasa 500 ü geçti güveneyim m
i Ekli dosyayı görüntüle 406384
hadi ya. o zaman gerek yok gideyim gömeyim 500 bakiyeyiSakın yatırmayın bakiyeyi kompile 0000 yaptılar çoklu ıp dedi 200de gitti
Gates de 697 tl.1000 yapalim.1000 de yatiriririz yarın Ekli dosyayı görüntüle 406397