Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Libertabet 200 TL Deneme Bonusu

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Ekran Resmi 2024-01-24 02.15.15.png

Ben de az önce denedim, hiçbir sorun yaşamadan ödediler parayı. İlk 3-5 dakika işleme alınmadı çekim talebim biraz tırstım forumdaki mesajlardan dolayı ama sağolsunlar ödediler 13 dakika sonra.

200 freespinden 100 tl kazanç çıkmıştı, sweet bonanzada FS satın aldım 500 oldu. 500 yatırdım, 500 TL'lik daha oynadım toplam bakiye 1250 oldu. Çekim verdim geldi.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,730
5,747
113
Ekli dosyayı görüntüle 462886

Ben de az önce denedim, hiçbir sorun yaşamadan ödediler parayı. İlk 3-5 dakika işleme alınmadı çekim talebim biraz tırstım forumdaki mesajlardan dolayı ama sağolsunlar ödediler 13 dakika sonra.

200 freespinden 100 tl kazanç çıkmıştı, sweet bonanzada FS satın aldım 500 oldu. 500 yatırdım, 500 TL'lik daha oynadım toplam bakiye 1250 oldu. Çekim verdim geldi.
kral 1k yaptım ben 1k yatırım yapsam oluyor değil mi acaba bulup yatırsam mı güven vermiyor gibi pek

Lawlss

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
kral 1k yaptım ben 1k yatırım yapsam oluyor değil mi acaba bulup yatırsam mı güven vermiyor gibi pek
Valla benim de hiç içime sinmemişti yatırırken, hem lisansları yok hem de birkaç şikayet mesajı var diye. Canlı destek diğer siteler gibi cevap vermiyor, çok samimi şeyler yazıyor. :D Güvendim yatırdım sorun çıkmadı neyseki. Canlı desteğe sor eğer yatırım yapacaksan, onlar seni yönlendirsin limit vs varsa sıkıntı yaşama sonra kral.

Lawlss

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
+ olarak şikayetleri canlı desteğe sordum, o şikayet edenler hileli bir şekilde para çekmeye çalışıyor ondan şikayet ediyorlar dedi. Bakın siz kurallara uygun oynadınız çekim talebiniz onaylandı falan dedi. Son karar senin :D

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,730
5,747
113
+ olarak şikayetleri canlı desteğe sordum, o şikayet edenler hileli bir şekilde para çekmeye çalışıyor ondan şikayet ediyorlar dedi. Bakın siz kurallara uygun oynadınız çekim talebiniz onaylandı falan dedi. Son karar senin :D
1k bulup atacam ya zaten her türlü düz atsam kayıp olur :D sağolasın kral :D

cunazor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
713
255
63
Valla ben de 1k yaptım kasayı ben de 1k bulup atıcam