- 59,502
- 26,737
- 113
Helal asabi tebrik etmesini bilmek lazım senin gibisi zor bulunurTebrikler beyler
Helal asabi tebrik etmesini bilmek lazım senin gibisi zor bulunurTebrikler beyler
Gs ayarlamis konyaya maci ver küme düşürmeyecez demiş berberde öyle dediler mantikli geldiTrabzon çok lazım gibi düşürdü ankaragücünü dümeni böyle kurmuşlar demek ki
Seneye artık gülümAynen yolladın
AğlamaGs ayarlamis konyaya maci ver küme düşürmeyecez demiş berberde öyle dediler mantikli geldi
Seni dışarda tutuyorum kim istediyse boy 1.80 bol şans gülümSeneye artık gülüm
Ne aglicam aw kupamizi aldik çekildik kenara konya beleşten kaldi ligde zatenAğlama
Sanane awNe aglicam aw kupamizi aldik çekildik kenara konya beleşten kaldi ligde zaten
Ederiz tabi kömürcü neden etmiyelim saygılı olunduğu sürece bizde saygılı oluruzHelal asabi tebrik etmesini bilmek lazım senin gibisi zor bulunur
Çek bakalım paralarımızı asabiEderiz tabi kömürcü neden etmiyelim saygılı olunduğu sürece bizde saygılı oluruz
Ben çekimleri vermeye gidiyorum Abuzer 😂
Kes kesSanane aw
Tık tık tıkNe aglicam aw kupamizi aldik çekildik kenara konya beleşten kaldi ligde zaten
Sen bakma öldü öldü dirildi Abuzer gotten soludular kendinde değil Suat'ımNe aglicam aw kupamizi aldik çekildik kenara konya beleşten kaldi ligde zaten
Hangi berber olduğu önemli dostGs ayarlamis konyaya maci ver küme düşürmeyecez demiş berberde öyle dediler mantikli geldi
Aynen zaten dk 87 den sonra ts 3 atmasa ki niye atti o da belli degil düşmüştülerSen bakma öldü öldü dirildi Abuzer gotten soludular kendinde değil Suat'ım
Biliyoduk zaten hiçte öyle bişey olmadıSen bakma öldü öldü dirildi Abuzer gotten soludular kendinde değil Suat'ım
Üzme komurcuyu Suat'ım siktir et bu sene olmazsa birdakine 😂Aynen zaten dk 87 den sonra ts 3 atmasa ki niye atti o da belli degil düşmüştüler
Sanane aw sanamı soracaklar atacakları golleriAynen zaten dk 87 den sonra ts 3 atmasa ki niye atti o da belli degil düşmüştüler
Helal Abuzer locadamiydinBiliyoduk zaten hiçte öyle bişey olmadı
Porto gol atarsa sana Roll lan Abuzer atamazsa sende suatima yaptırırsınAğlama oyna size ekmek yok burdan