- 8,876
- 9,606
- 113
Hele suna bi bak olurmu boyle şey
Aga ben birsey demiyorum artik bu olanlara pisligin icine düşmüşüz bundan sonra kim Fenerbahçe haksiz penaltı vs aldi derse forumda ona ağır söverim...Hele suna bi bak olurmu boyle şey
Allah'tan bjk şampiyonluk yarışında değil her bjk maçında 2 gün ban yerdik 😆😆😆Aga ben birsey demiyorum artik bu olanlara pisligin icine düşmüşüz bundan sonra kim Fenerbahçe haksiz penaltı vs aldi derse forumda ona ağır söverim...
Güzel tezgah var birbirimize düşürmeye calisiyor adamlar bu lig pisliğin alasi hicbir sekilde temiz deil ne bize ne baskasinaAllah'tan bjk şampiyonluk yarışında değil her bjk maçında 2 gün ban yerdik 😆😆😆
Bu lig düzelmez böyle gitti bizim insanımız kendisinin tuttuğu takım parti vs ne olursa at gözlüğünü taktiği sürece Allah'tan bazı buradaki at gözlüklü arkadaşlar gibi değiliz tarafsız yorum yapiyoruz ama onlar öyle değil oyuzden bı bok olmaz boşuna konusuyoruz dostGüzel tezgah var birbirimize düşürmeye calisiyor adamlar bu lig pisliğin alasi hicbir sekilde temiz deil ne bize ne baskasina
Besiktas şunlara prag misali 4 tane atarsa 4 kişiye 250 tl dağıtıcam
Saha cizgileri belli oluyr dst o kırmızı dizgiyi kim çizdiyse spekülasyon yapmaya calismis