- 12,979
- 5,086
- 113
Helâl olsun valla bi 500 de @cessquin atacak öyle yazmış konulara 🤣🤣🤣Çekim verildi pusudayim
Helâl olsun valla bi 500 de @cessquin atacak öyle yazmış konulara 🤣🤣🤣Çekim verildi pusudayim
Götüne don alacak parası yok sana 500 lira mı verecek don parası istiyorsa gönderelim 50 100 lira hahaahahahahahaAt 500 TL yi beklyom hadi hadi göreyim seni
Pay 1747028259
500 yaptım
Bana göre o site ödemez yatırım alması gerek paraları yoktur ama inşallah arkadaş kazanmış öder demek ki pragmaticleri sahte o belli Egt'de kazandı sanırımİnşallah verirler kardeşim iyiki paylaşmışım
Kendim kazandım gibi sevindim❤
Gelince buraya at
Arkadaşlar ödeme geldi yazmıştım buda size motive olsun bol kazanclar
Mesaj mı kasıyonla çekilişlere katılmak için saçma sürekli yazıyon her konuya .dGötüne don alacak parası yok sana 500 lira mı verecek don parası istiyorsa gönderelim 50 100 lira hahaahahahahaha
@cessquin nerdesin avel ödesene adamın 500 lirasını hani slotlar hileydi 350 bile yapılamazdıArkadaşlar ödeme geldi yazmıştım buda size motive olsun bol kazanclar
Yok başkan pragtamic ultra hold spin de oynadım şans aolduBana göre o site ödemez yatırım alması gerek paraları yoktur ama inşallah arkadaş kazanmış öder demek ki pragmaticleri sahte o belli Egt'de kazandı sanırım
La ne mesajı kasıcam dangoz foruma sabah 1 akşam 1 girerim güzel bonus varsa toplar çıkarım üye olalı kaç hafta olmuş ne işim var mesajlaMesaj mı kasıyonla çekilişlere katılmak için saçma sürekli yazıyon her konuya .d
Birader pragmatic zaten sahte kanıt olarak ben de atabilirim ama kırmayın birbirinizi avel falan@cessquin nerdesin avel ödesene adamın 500 lirasını hani slotlar hileydi 350 bile yapılamazdı
Kanka tek Soru trabzonlusun Samsun'da yaşıyorsun dimiYok başkan pragtamic ultra hold spin de oynadım şans aoldu
10 dkya ekleniyorbonusu kac dk sonra ekledıler sen ıstedıkden sorna..
Hemen eklendi ama canlıda çok bekledimbonusu kac dk sonra ekledıler sen ıstedıkden sorna..
Tebrikler buna sevindimArkadaşlar ödeme geldi yazmıştım buda size motive olsun bol kazanclar
Evet vakfiberliyimKanka tek Soru trabzonlusun Samsun'da yaşıyorsun dimi
Baskanım onun don alcak parası yoktur ne 500 üO 500 Tl Verecek Olan Oğlan Nerede ? Emir Vericem Ona Çok Hoşuna Gider Onun Çok