- 3,618
- 1,724
- 113
SAHTE SLOTLARI.Ben aldım ayarlı oyunlari 20 TL verdi ayrıca spine girdi 0.25 kuruş verdi.buradan çekim yapan olmaz.boyle siteleri paylaşmayın lutfen
SAHTE SLOTLARI.Ben aldım ayarlı oyunlari 20 TL verdi ayrıca spine girdi 0.25 kuruş verdi.buradan çekim yapan olmaz.boyle siteleri paylaşmayın lutfen
Kardeşim bu slotları sağlam olan mudahale etmeyen bir site önerin var mıBazı arkadaşlar site ve lisans için sahte demiş oyunları sahte filan bende deneme bonusuna bir bakayım dedim 100 spin 50 TL ödedi. sonra 3 kere bastım freespin girdim dede'de 0 TL ile ciktı. sonra kalan para ile buffalo king oyununa gittim 2 TL de 2 defa Freespine girdim ikisinde de wild yani x vermeden bitirdi. anladım ki gercekten sahte slotlar varmış. Buffalo king de sasirdiğim bir aksiyon daha vardi üstte 2 tane bonus sembolu atip duruyordu yıllardır oynarım genelde üstte hep bir tane atar ikiliyi bu sitede gördüm tavsiyem bonusu isterseniz deneyin ama sakin para yatırmayin
StakeKardeşim bu slotları sağlam olan mudahale etmeyen bir site önerin var mı
Arkadaşın dediği mudehale değil bildiğin slotların yamasını yapmışlar yüzde 70 e yakında benzetmislerKardeşim bu slotları sağlam olan mudahale etmeyen bir site önerin var mı
Birader Müdahale başka sahte slot başka..Kardeşim bu slotları sağlam olan mudahale etmeyen bir site önerin var mı
Ya slotta nasıl yapacaz ne tuhaf siteler bunlar ya gelde sövmeYatırım şartı bulunmamaktadır, freespin kazancınız 2000₺ olur ise 200₺ çekim yapabilirsiniz. Kazancınız ile yalnızca slot alanında oynayabilirsiniz.
Güncel Giriş
O sırada benim çekim vermem ☺Arkadaşlar sadece slot alanında olan bonustan para çekmeniz matametiksel olarak imkansız