- 130
- 74
- 28
Beyler bozdurdumm ama içim rahat etmedi yüzde 30uyla bı daha girdim öyle böyle aldık üç beş şimdi ben pek konu acmadigim için size danışmak istiyorum iki kişiyi nasıl seceelim
İstediğin kişileri seçBeyler bozdurdumm ama içim rahat etmedi yüzde 30uyla bı daha girdim öyle böyle aldık üç beş şimdi ben pek konu acmadigim için size danışmak istiyorum iki kişiyi nasıl seceelim
Sen decBeyler bozdurdumm ama içim rahat etmedi yüzde 30uyla bı daha girdim öyle böyle aldık üç beş şimdi ben pek konu acmadigim için size danışmak istiyorum iki kişiyi nasıl seceelim
Dost senin kararınBeyler bozdurdumm ama içim rahat etmedi yüzde 30uyla bı daha girdim öyle böyle aldık üç beş şimdi ben pek konu acmadigim için size danışmak istiyorum iki kişiyi nasıl seceelim
Tebrikler knkBeyler bozdurdumm ama içim rahat etmedi yüzde 30uyla bı daha girdim öyle böyle aldık üç beş şimdi ben pek konu acmadigim için size danışmak istiyorum iki kişiyi nasıl seceelim
Takip edenlere dost konudan takip eden 2 dosta ulasBeyler bozdurdumm ama içim rahat etmedi yüzde 30uyla bı daha girdim öyle böyle aldık üç beş şimdi ben pek konu acmadigim için size danışmak istiyorum iki kişiyi nasıl seceelim
Sen seç dostBeyler bozdurdumm ama içim rahat etmedi yüzde 30uyla bı daha girdim öyle böyle aldık üç beş şimdi ben pek konu acmadigim için size danışmak istiyorum iki kişiyi nasıl seceelim
Aynenİstediğin kişileri seç
icinden geleni seç kafana goreBeyler bozdurdumm ama içim rahat etmedi yüzde 30uyla bı daha girdim öyle böyle aldık üç beş şimdi ben pek konu acmadigim için size danışmak istiyorum iki kişiyi nasıl seceelim
Özelden yazanlara atmaBeyler bozdurdumm ama içim rahat etmedi yüzde 30uyla bı daha girdim öyle böyle aldık üç beş şimdi ben pek konu acmadigim için size danışmak istiyorum iki kişiyi nasıl seceelim
kesin 2 veya 3 dm vardir benceÖzelden yazanlara atma
5 vardırkesin 2 veya 3 dm vardir bence
Evetkesin 2 veya 3 dm vardir bence
6 7 bile olabilir babamin ameliyt parasi diye5 vardır
Olabilir6 7 bile olabilir babamin ameliyt parasi diye