Oda doğruO kadar takip yokki 10 kisi
Tebrikler dostumHocam valla ben paranın hepsini dağıtacam ama kim ne kadar alacak ona @Shellac karar verecek herhalde
dostum bi sakin olur musunTabiki Başkan senin kararın ama başta öyle bir dipnot düşmüştün ondan dedim @Eschelon destek veren 4 5 kişi vardı zaten
Harbiden iyi sayı çıkmışBu arada set 51 sayıda bitti
Yok başkan ben sakinim beni biliyorsun ben notu hatırlatmak istedim benlik sorun yok başkan @Shellacdostum bi sakin olur musun
ilk defa mı bu şekilde etkinliğe katılıyorsun.
Nba mübarek demekki takip etdigi ligmiş ilk duydum ben takımlarıHarbiden iyi sayı çıkmış
Kesenize bereket katılım içinde teşekkür ederim renk kartınız rolumuzeTebrikler ...........Wonanza diyoruz Güzel Günlerde
dostum 1999 yılından beri basketbol bahsi yapıyorum. Sülalemdeki adamlardan daha çok El Salvador'da ki takımların kadrolarını bile bilirim aşağı yukarı. Basketbol sevdadırNba mübarek demekki takip etdigi ligmiş ilk duydum ben takımları
Helal olsundostum 1999 yılından beri basketbol bahsi yapıyorum. Sülalemdeki adamlardan daha çok El Salvador'da ki takımların kadrolarını bile bilirim aşağı yukarı. Basketbol sevdadır