- 22,783
- 20,726
- 113
Bende çekim verdim bakalım ne olacakBeyler çevrimi tamamladım çekim talebi verdim
Gelirse haber edicem
Bende çekim verdim bakalım ne olacakBeyler çevrimi tamamladım çekim talebi verdim
Gelirse haber edicem
Kanka ben slotta çevirdim dedeye girdim 5 katı çevirdimDost kombine de kac tane 1.60 olması lazım oran
Çevrimi futboldamı yaptınBeyler çevrimi tamamladım çekim talebi verdim
Gelirse haber edicem
Ne kadar çekim de bulundun pro bende 200 bulundum reddetti site içi mesaj geldi min 300 çekim diye22:08 de çekim verildi 22:12 de kalan bakiye silindi çekim beklmeye alındı çekim metodu payfix gelişmelerden haberdar ederim çevrim slotta
Ne kadar çekim de bulundun pro bende 200 bulundum reddetti site içi mesaj geldi min 300 çekim diye
860 bakiye vardı 300 verdim kalanı sildilerNe kadar çekim de bulundun pro bende 200 bulundum reddetti site içi mesaj geldi min 300 çekim diye
22:15 çekim ödendi yöntem payfix çevrim slot beyler dikkatli kullanın ödendi para860 bakiye vardı 300 verdim kalanı sildiler
Dostum bonus için onay nerden yapılıyor22:15 çekim ödendi yöntem payfix çevrim slot beyler dikkatli kullanın ödendi para
Nasıl yaptın dostumEklenen varmi burdan
Kanka nasıl talep verdin10 dk oldu talep vereli hala bir şey eklenmedi
Promosyolarda gel ordan talep ediyon eklendi simside çevrim bitene kadar 2 li kombinmiNasıl yaptın dostum
Sağol kankaPromosyolarda gel ordan talep ediyon eklendi simside çevrim bitene kadar 2 li kombinmi