- 11,743
- 5,748
- 113
Abi sakinBu sektorde en nefret ettiğim sey
Boyle Sahtekarlara erisememek ve illegal yoldan hakkimi onlardan fazlasiyla alamamaktir ,keske diyorum soyle elime geçirsem en babasi kimse bu sahtekarlarin
Abi sakinBu sektorde en nefret ettiğim sey
Boyle Sahtekarlara erisememek ve illegal yoldan hakkimi onlardan fazlasiyla alamamaktir ,keske diyorum soyle elime geçirsem en babasi kimse bu sahtekarlarin
İnsanları enayi yerine koyuyorlar kral cablo destek resmen dalga geçiyor yatırım yaptım para önemli değil ama yaptıkları zorunuza giderAbi sakin
Nolduı neden çekemedin ki anlamadımİnsanları enayi yerine koyuyorlar kral cablo destek resmen dalga geçiyor yatırım yaptım para önemli değil ama yaptıkları zorunuza gider
Ben para çekmeyi geçtim yatırım yaptım onu hesabıma aktarmiyorlarEee çekemedin mi
Hangi yöntemBen para çekmeyi geçtim yatırım yaptım onu hesabıma aktarmiyorlar
Payfix ile otomatik işlem olmasına rağmen hesaba geçmedi canlıya iletiyorum bilgielri sohbeti kapatiyorHangi yöntem
Bi arkadaşa daha aynısı oldu hocam havale denePayfix ile otomatik işlem olmasına rağmen hesaba geçmedi canlıya iletiyorum bilgielri sohbeti kapatiyor
Anlamadın birader sen ben çekim demiyorum para yatırdım onu site hesabina aktarmadilar sonra durumu bildirdim 3 kez canlıya sohbeti kapatıp cvb vermiyorBi arkadaşa daha aynısı oldu hocam havale dene
Şimdi canlı destkten olan konuşma dokümanıni atacağım anlarsınız zatenBi arkadaşa daha aynısı oldu hocam havale dene
Hadi güle güle harcaÖdendi beyler
İlk gün verdi burda ortalama 10 kişi gördüm. Ama yarın nolur bilemem. Bence 250 için 50 lira riske etmeye değer. Yine de sen bilirsinArkadaşlar kimisi çekim yaptım diyo kimisi yapamadım zengin insanlar olsak bu kadar mücadele niye verelim bu site çekim veriyomu vermiyomu bilen konuşsun...
Gelirse yazar mısın dostum bende yatırım yapacam çünküÇekim verdim payfx ile havale ile çekin dediler bekliyorum bakalım