- 1,232
- 677
- 113
Çekim yaptım diyenlerinki biraz kurgu gibi geldi gerçekten var mı çeken
bazen güncelleme falan yaparken araya kaynayabiliyor çekimler . çekim gerçekleşti ise ne mutlu sanaBende çektim de çekerken terlettiler. Çekim veriyorum sisteme düşmüyor düşmüyor diyip duruyorlardı 3 saat uğraşarak cektim
Paparaya çektirdiler sadece onaysız papara açıp hallettik 200 e 140 şeklinde de bozum yaptık kazanç 90 yatirdigima pisman oldum yanibazen güncelleme falan yaparken araya kaynayabiliyor çekimler . çekim gerçekleşti ise ne mutlu sana
telefonun şarjını kurtarmışsın dost D: D: ASAS:Paparaya çektirdiler sadece onaysız papara açıp hallettik 200 e 140 şeklinde de bozum yaptık kazanç 90 yatirdigima pisman oldum yani
6 gün oldu cekeli ya ama kaç saat uğraştık benim gibi papara kullananlar almasın yanitelefonun şarjını kurtarmışsın dost D: D: ASAS:
Neyine uğraştın dost problemmi çıkartıyorlar paparada6 gün oldu cekeli ya ama kaç saat uğraştık benim gibi papara kullananlar almasın yani
yok aldım lecce maçına girdim oda atmadı şimdilik çok şükür bugünde haram yemedik6 gün oldu cekeli ya ama kaç saat uğraştık benim gibi papara kullananlar almasın yani
Sadece maksipapara ile çektiriyorlarNeyine uğraştın dost problemmi çıkartıyorlar paparada
Kardeşim bana mesaj atabilir misin özelden ben atamıyorum bir şey sormam lazim sanaPaparaya çektirdiler sadece onaysız papara açıp hallettik 200 e 140 şeklinde de bozum yaptık kazanç 90 yatirdigima pisman oldum yani
Naaptin cektinmi4 TL cıktı o 4 tl yide tek elde bastım sonuc bu kahretsinEkli dosyayı görüntüle 149830