- 613
- 453
- 63
Dostum gelirse gelir bozma bide mac baslamamis olurda ev öne gecer iyi miktar verir öğle boz derimEkli dosyayı görüntüle 583380
Nediyosunuz beyler ? Bozmalı mıyım kalsın mı ?
Kalsın bozma. Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 583380
Normalde tek maç Celtic oynayacaktım son saniye palmeirası ekledim sırf son saniye onu ekledim diye yatarsamda çok üzülürüm ya neyse bakacaz artıkDostum gelirse gelir bozma bide mac baslamamis olurda ev öne gecer iyi miktar verir öğle boz derim
Oran saçma değil. 1 gol atarsa maç sırasında bozarsan daha fazla alirsinNormalde tek maç Celtic oynayacaktım son saniye palmeirası ekledim sırf son saniye onu ekledim diye yatarsamda çok üzülürüm ya neyse bakacaz artık
Mac bi baslasin dostum gidisata göre bozarsin su an inan sacmalik olur bozman bakarsin en kötü ona gore bozarsinNormalde tek maç Celtic oynayacaktım son saniye palmeirası ekledim sırf son saniye onu ekledim diye yatarsamda çok üzülürüm ya neyse bakacaz artık
İki ucuEkli dosyayı görüntüle 583380
Baslamayan macin neyine bozacan yaBen olsam bozardım Brezilya ligine güven olmaz
Kar cebe yakışır boz gitsinEkli dosyayı görüntüle 583380
10 k basmış 17 k alıyor mantiksiz mıBaslamayan macin neyine bozacan ya
Bozma kardeşEkli dosyayı görüntüle 583380
Full yedek çıkmış kralbozma dostum brezilya ligini izleyen takip eden biri olarak söylüyorum palmeiras o ligin üstünde bir takım vitoriada alt ligden yükseldi kötü bir takım palmeiras handikapla kazanır rahat ol
he onu bilmiyom bakmadım valla yalan olmasınFull yedek çıkmış kral
yedeklerlede yener bence ama sen bilirsin dostum içinden geleni yapFull yedek çıkmış kral