sen bana bi cevap ver önce btc ile ilgili soru sordumÇekim formu ve yatırım formu nerde ben göremedim
sen bana bi cevap ver önce btc ile ilgili soru sordumÇekim formu ve yatırım formu nerde ben göremedim
mail olarak attılar mavi yazan evraklar tıklayınca açılıyorÇekim formu ve yatırım formu nerde ben göremedim
Bitcoin ile para yatırdım oraya zor bela ama çekim yapmadım hiç , çekim için bech32 olan cüzdan no’yu kopyala ve , onların sitesine girip vezne bölümüne tıkla bitcoin ile çekimi tıkla , miktar soracak sana miktara bak kaç bitcoin ediyorsa BtcTurk üzerinden kontrol et ve onların sistemine yansıt onaylarken senden bitcoin adresi isteyecek senin bech32 kodu oraya yapıştır ve tamam de .? Mail den hemen kontrol sağla , yanlışlık yapmamak için Bitcoin hesabında para bulundurma kardeşim çekim tamamlanana kadar 👍mail olarak attılar mavi yazan evraklar tıklayınca açılıyor
Sorun çıkmaz inşallah çekersin parayı uzattıkça uzattılarBitcoin ile para yatırdım oraya zor bela ama çekim yapmadım hiç , çekim için bech32 olan cüzdan no’yu kopyala ve , onların sitesine girip vezne bölümüne tıkla bitcoin ile çekimi tıkla , miktar soracak sana miktara bak kaç bitcoin ediyorsa BtcTurk üzerinden kontrol et ve onların sistemine yansıt onaylarken senden bitcoin adresi isteyecek senin bech32 kodu oraya yapıştır ve tamam de .? Mail den hemen kontrol sağla , yanlışlık yapmamak için Bitcoin hesabında para bulundurma kardeşim çekim tamamlanana kadar 👍
Hocam sen ne yaptın evraklarını gönderdin mi çekim yapabildin miBitcoin hesabı açtım arkadaşlar 48 saat sonra bitcoin gönderecegim canlı destekle baya uzun konuştum parayı vermeyecek bir siteye benzemiyor
Hesap onayı bekliyorum işlemde şu anHocam sen ne yaptın evraklarını gönderdin mi çekim yapabildin mi
Bu gün de çekim için evrak gönderdiler hadi hayırlısı bakalımmail olarak attılar mavi yazan evraklar tıklayınca açılıyor
İnşallah çekersiniz hocam para denkleştirirsem bende yatırıcamHesap onayı bekliyorum işlemde şu an
O bahtsızlık ben doğmadan önce kararlaştırılmış ben doğduktan sonra hayata geçirilmiş. Alışkınım benAga oyun çevrimi gerçekleştirmeye yönelik zaten sürekli freespin ya da scatter veriyordu sende bi bahtsızlık var demekki
Benden haber bekle kardeşim bunların sistemi çok yavaş işliyorİnşallah çekersiniz hocam para denkleştirirsem bende yatırıcam
Mail ingilceydi sildim bise anlamadimO bahtsızlık ben doğmadan önce kararlaştırılmış ben doğduktan sonra hayata geçirilmiş. Alışkınım ben
Giriş yaptıktan sonra , sağ altta kupon yazan yer var oraya tıkla kodu yaz sayfayı yenile, cash bandit 1 veya 2 de. Çevir bonusu eğer, bakiye 3000 dolar a fırlarsa 5 dolardan çevrime devam et arkadaşım . Çevrim miktarın sağ altta yazar zaten bonus çevrimini tamamlarsan bakiye 100 dolara sabitleniyor, sonra canlı desteğe yaz , hesap onayı iste , hesap onayın gerçekleşince devamını yine yazarımMail ingilceydi sildim bise anlamadim
Turkce yazan yokGiriş yaptıktan sonra , sağ altta kupon yazan yer var oraya tıkla kodu yaz sayfayı yenile, cash bandit 1 veya 2 de. Çevir bonusu eğer, bakiye 3000 dolar a fırlarsa 5 dolardan çevrime devam et arkadaşım . Çevrim miktarın sağ altta yazar zaten bonus çevrimini tamamlarsan bakiye 100 dolara sabitleniyor, sonra canlı desteğe yaz , hesap onayı iste , hesap onayın gerçekleşince devamını yine yazarım
Ben Google translete üzerinden İngilizce Türkçe çevrim yaparak yazdım sıkıntı olmadı canlı destek ilgili bazen Türkçe bile yazdılar banaTurkce yazan yok
Bende olmuyor,bandit 1 oyununu bulamadim sadece ordami cevirmek gerekBen Google translete üzerinden İngilizce Türkçe çevrim yaparak yazdım sıkıntı olmadı canlı destek ilgili bazen Türkçe bile yazdılar bana
Asamali oyunlard oynanmaz diyor onlar hangileri.Ben Google translete üzerinden İngilizce Türkçe çevrim yaparak yazdım sıkıntı olmadı canlı destek ilgili bazen Türkçe bile yazdılar bana