ya benden yine kartın net fotosunu istiyo 3. kere gönderdim jala istiyo delirecemKardeş valla son durum böyle
ya benden yine kartın net fotosunu istiyo 3. kere gönderdim jala istiyo delirecemKardeş valla son durum böyle
Lütfen 1750 ile biten kart için daha iyi bir çözünürlükte Kart Kimlik Doğrulamasının eksik olduğunu lütfen unutmayın.ya benden yine kartın net fotosunu istiyo 3. kere gönderdim jala istiyo delirecem
yazdım canlı desteğe birkaç saat içinde dönüş yapılacaktır dedi evraklar için hadi darısı benim başıma
ben biraz tartıştım canlı destekle, müdürleri bağlandı canlıyayazdım canlı desteğe birkaç saat içinde dönüş yapılacaktır dedi evraklar için hadi darısı benim başıma
Lucky tiger de oynayacaksan cash bandit 1/2/3 sırayla oyna derim düşük bakiyeden çevirIlk verebikirmisiniz birde oyun linki lutfen
Bitcoin hesabını aç , bitcoin cüzdanını oluştur ( bu arada bu işi BtcTurk pro kullanarak yap e posta dan onaylat , onay için canlı desteğine bağlan senden resimli selfi kimlik fotosu isteyecekler )Lütfen 1750 ile biten kart için daha iyi bir çözünürlükte Kart Kimlik Doğrulamasının eksik olduğunu lütfen unutmayın.
Ayrıca, ödemelerin% 100 doğruluğundan emin olmak için bitcoin cüzdanınızı e-posta yoluyla onaylamanızı (yazmanız için) rica ederiz
şu bitcoin olarak ne göndermem lazım yardımcı olur musunuz
Bitcoin hesabını aç , bitcoin cüzdanını oluştur ( bu arada bu işi BtcTurk pro kullanarak yap e posta dan onaylat , onay için canlı desteğine bağlan senden resimli selfi kimlik fotosu isteyecekler )
Hesabın onaylanınca içine 10 lira at btc satın al ) hesap 48 saat sonra aktif olacaktır para çekmek için cüzdan no çıkacak karşına onu kopyala , sitenin çekme evrakı vardı ya oraya btc cüzdan numarını yapıştır gönder tekrar .
Boku çıktı bu işin onu yap bunu yap yok şunu ver bu ne amk ya aga inşallah çekersiniz ki kesin verirler yoksa bu kadar tatava yapmazlardısadece btc cüzdan noyu ayrı gönderdim ya sinirimi bozdular iyice yahu 4 kere. evrak istenirmi bi insandan onu geçtim 3-4 iş günü diyorlsr en az 1 haftadan aşşağı dönüş yapmıyolar çıldırcam ya 4 ekimde almıştım bonusu 30 ekim oldu hala 3-4 iş günü cevap bekleyin diyo araya yine haftasonu girdi şaka gibiler
Eğer çekim yapacak olursan önce hesap onayı iste sonra 25 dolar yatırÇevrim bitti 521 dolar kaldı. Max çekim 100 dolar olmasaydı riske girip hesap onaylatirdim da. Risk
e girmeye değmez. Zevkine oynamış oldum Ekli dosyayı görüntüle 100926
Kredi kartından yatirsak firma olarak ne geçiyor? Sakata gelmeyelimEğer çekim yapacak olursan önce hesap onayı iste sonra 25 dolar yatır
Sakın öylr birşey yapma derim bitcoin ile ilgili paylaşım yaptım onu oku iyice, 1000 lira alacam derken 7 bin ceza yersin sadece btc ile çekim isteKredi kartından yatirsak firma olarak ne geçiyor? Sakata gelmeyelim
Ciddimisin sebep neymişEvet arkadaşlar bu gün netleşti çekim işi .!
Sakın siteye yatırım yapmayın saçma salak bahanelerle kazancı silmişer.!
Yatırdığım parayı iade edecekler
Varda çok karışık işler canlı desteğine yaz bilgilendirsinlerhala var mıalabilir miyiz reisler
Max bet 10 dolar üzerinden çevirmişimCiddimisin sebep neymiş
Site sahtekar arkadaşım , test edildi onaylandıhala var mıalabilir miyiz reisler