Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Luckybet All-win #leaderjack

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,381
2,224
113
Bence hemen cek baska sitede oyna

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,399
28,122
113
Kardeş sen geçende bana taş atiyirdun orda bişey demedim ama senin bilinçli luckeybet i savunduğunu düşünüyorum artik eminim

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,381
2,224
113
Hemen parani cek sonra luckybet parami yatirmiyo diye konu acarsin :)

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,381
2,224
113
Bu neyin kafasi
Haberim yoktu arkadaşlar paylaşımdan önce belirttiğiniz konuda mesajları tek tek okudum . Jackpotu kazanan arkadaşın diksiyonu bana pek güvenilir gelmedi , ödemeyecek olan site 7.5 k yı neden ödesin ? Site burada iyi niyetli davranmış jackpotu kazanan arkadaşın ödemesinin 2 farklı hesaba yapılmasını kabul etmiş ne yazıkki , burada 2 farklı hesap olayını kabul etmemeleri gerekiyordu . Bu konu hakkında ben @Luckybet Destek 'i haklı buluyorum . Ödeme yapmayacak site 7550 lirayıda göndermezdi .[/QUOTE

Musacan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
768
143
43
Haberim yoktu arkadaşlar paylaşımdan önce belirttiğiniz konuda mesajları tek tek okudum . Jackpotu kazanan arkadaşın diksiyonu bana pek güvenilir gelmedi , ödemeyecek olan site 7.5 k yı neden ödesin ? Site burada iyi niyetli davranmış jackpotu kazanan arkadaşın ödemesinin 2 farklı hesaba yapılmasını kabul etmiş ne yazıkki , burada 2 farklı hesap olayını kabul etmemeleri gerekiyordu . Bu konu hakkında ben @Luckybet Destek 'i haklı buluyorum . Ödeme yapmayacak site 7550 lirayıda göndermezdi .
arkadaşın diksiyonunu nerden anladın ve diksiyon ile ne alaka... sitenin diksiyonu cevapları nasıl mantıklı geldi sana ?

LeadeRJacK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
347
111
43
Konu farklı yerlere gidiyor ben kazancımı paylaşmak istedim sadece , kilitleyelim lütfen @Başkan