- 347
- 111
- 43
problem nedir olaya uzak kaldımKardeş sen geçende bana taş atiyirdun orda bişey demedim ama senin bilinçli luckeybet i savunduğunu düşünüyorum artik eminim
link atarmısınJacspot konusuna bak
Adamın jackpot kazancını piç ettiler bence de artık kasada para bırakma çek başka yerden oynaproblem nedir olaya uzak kaldım
Aynen ben de öyle yazacaktım ama iyimser baktım belki haberi olmamıştır diye yazmadımbuda garip sabahtan beri luckybet konuşulurken luckybet kazancı atılması
buda garip sabahtan beri luckybet konuşulurken luckybet kazancı atılması
Haberim yoktu arkadaşlar paylaşımdan önce belirttiğiniz konuda mesajları tek tek okudum . Jackpotu kazanan arkadaşın diksiyonu bana pek güvenilir gelmedi , ödemeyecek olan site 7.5 k yı neden ödesin ? Site burada iyi niyetli davranmış jackpotu kazanan arkadaşın ödemesinin 2 farklı hesaba yapılmasını kabul etmiş ne yazıkki , burada 2 farklı hesap olayını kabul etmemeleri gerekiyordu . Bu konu hakkında ben @Luckybet Destek 'i haklı buluyorum . Ödeme yapmayacak site 7550 lirayıda göndermezdi .[/QUOTE
arkadaşın diksiyonunu nerden anladın ve diksiyon ile ne alaka... sitenin diksiyonu cevapları nasıl mantıklı geldi sana ?Haberim yoktu arkadaşlar paylaşımdan önce belirttiğiniz konuda mesajları tek tek okudum . Jackpotu kazanan arkadaşın diksiyonu bana pek güvenilir gelmedi , ödemeyecek olan site 7.5 k yı neden ödesin ? Site burada iyi niyetli davranmış jackpotu kazanan arkadaşın ödemesinin 2 farklı hesaba yapılmasını kabul etmiş ne yazıkki , burada 2 farklı hesap olayını kabul etmemeleri gerekiyordu . Bu konu hakkında ben @Luckybet Destek 'i haklı buluyorum . Ödeme yapmayacak site 7550 lirayıda göndermezdi .